Jurist ÄNGELHOLM

Vi hjälper dig att hitta en passande jurist eller advokat i Ängelholm

JuristMatch är en gratistjänst för dig som behöver anlita en familjejurist, advokat eller jurist i Ängelholm. Anmäl dig via formuläret så matchar vi ditt ärende med den advokatbyrå eller juristbyrå som är bäst lämpad att utföra ditt uppdrag. Tjänsten är helt gratis och din anmälan är inte bindande.

  Vad önskar du hjälp med?

  Så gör du för att hitta bästa advokat i Ängelholm

  1. Anmäl dig i formuläret. Du behöver bara ange namn, kontaktuppgifter och mycket kortfattat beskriva ditt ärende.
  2. Vi använder informationen för att söka reda på en juristfirma som har rätt kompetens för att lösa uppdraget. Det är helt gratis att använda JuristMatch.
  3. Du kan räkna med snabb återkoppling. I de flesta fall får du svar redan inom ett dygn på vardagar.
  4. Du blir kontaktad av en advokatbyrå som berättar hur de kan lösa ditt ärende. Du får reda på priset och därefter har du möjlighet att tacka ja till tjänsten om du tycker att det är vad du söker.

  Juristbyråer och advokatbyråer som är verksamma i Ängelholm

  Här nedan samlar vi en lista med de främsta advokatbyråerna och juristbyråerna i Ängelholm. 

  Inriktning: Familjejurist

  Adress:

  Storgatan 56B

  262 32 Ängelholm

  Inriktning: Juristbyrå med brett serviceutbud, fullservicebyrå

  Adress:

  Storgatan 40

  262 32 Ängelholm

  Inriktning: Advokatbyrå med brett utbud av tjänster, full service

  Adress:

  Västra Kyrkogatan 5

  262 32 Ängelholm

  Inriktning: Advokatbyrå med brett tjänsteutbud, fullservicebyrå

  Adress:

  Järnvägsgatan 45

  262 52 Ängelholm

  Inriktning: Juristfirma med många olika juristtjänster, fullservice

  Adress:

  Järnvägsgatan 9

  262 32 Ängelholm

  Inriktning: Familjerätt, nationell kedja

  Adress:

  Rönnegatan 1

  262 32 Ängelholm

  De kan finnas fler juristfirmor och advokatbyråer i Ängelholm, särskilt advokater med specialisering och jurister med digitala tjänster. Använd formuläret för att låta oss hitta en juristbyrå som bäst matchar ditt ärende.

  Ska jag anlita en generalist, specialiserad advokat eller familjejurist?

  En fråga som ofta dyker upp är vilken typ av advokat eller jurist som är bäst att anlita i Ängelholm. Svaret är att det beror helt och hållet på ditt ärende. Det är just detta som JuristMatch är så bra på – att bedöma vilken juristbyrå och typ av jurist som är bäst lämpad att utföra just ditt ärende.

  Ofta är det en familjejurist som behövs. De kan hantera de flesta ärenden som har med familj, äktenskap, relationer och dödsfall att göra. Till exempel kan de ordna med äktenskapsförord och de har olika tjänster som har med äktenskapsskillnad (skilsmässa) och bodelning att göra. Till exempel kan förse er med en bodelningsförrättare. En familjeadvokat är också bra inför frågor som rör dödsfall och arv. De kan bland annat bidra med en boutredningsman inför bouppteckningen.

  Frågor som rör bolagsrätt är det en affärsjurist eller bolagsjurist som kan hantera. En företagsjurist (som de också kallas) kan bland annat hjälpa till med att utforma korrekta aktieägaravtal, samarbetsavtal och kompanjonsavtal. De har tjänster som underlättar vid generationsskifte och företagsöverlåtelser. Vissa har även kompetensen att bistå vid en juridisk due diligence.

  Saker att tänka på när du anlitar en advokat i Ängelholm

  • Ta reda på om någon av dina försäkringar ger rätt till ersättning för juridisk rådgivning. Vissa försäkringar som exempelvis hemförsäkringar, bilförsäkringar, olycksfallsförsäkringar och företagsförsäkringar kan ge ersättning under vissa förutsättningar. Hör efter med ditt försäkringsbolag.
  • Behöver du anlita en specialist eller räcker det med en generalist? Denna fråga svarar vi på JuristMatch på genom att hantera ditt ärende. Ofta räcker en generalist, men om ditt ärende kräver specialkunskap kan det bli både bättre och billigare, trots eventuell högre timtaxa, att anlita en specialiserad advokat direkt.
  • Använd JuristMatch.se för att snabbt och enkelt få kontakt med den bäst lämpade advokaten eller juristen för att lösa ditt ärende i Ängelholm.

  Vanliga frågor

  JuristMatch.se är en gratis tjänst för dig som behöver anlita en advokat eller jurist i Ängelholm. Vi hjälper dig att få kontakt med den juristbyrå som har bäst kompetens för att lösa just din uppgift.

  Du kan i de flesta fall räkna med att bli kontaktad av en advokat eller jurist redan inom 24 timmar på vardagar.

  Inget! Tjänsten är helt gratis och det finns inga dolda avgifter. Du förbinder dig givetvis inte heller att anlita den jurist som vi förmedlar.

  Priset brukar variera från 1500 till 3000 kronor per timme. I undantagsfall kan det kosta uppåt 6000 kronor per timme, men det hör till ovanligheterna. Timtaxan beror bland annat på ärendets karaktär, hur länge du behöver anlita en jurist (hur lång tid uppdraget tar) samt huruvida det krävs specialistkompetens eller inte.

  Vi samarbetar med alla typer av juristbyråer och advokatbyråer. Många ärenden handlar om familjejuridik eller affärsjuridik, men vi förmedlar även jurister som kan hantera skadestånd, brottmål, avtalsrätt, skatterätt och fastighetsrätt med mera.