Jurist BORLÄNGE

Hitta bäst passande jurist eller advokat för dig i Borlänge

Behöver du anlita en familjejurist, jurist eller advokat i Borlänge? Med JuristMatch är det enkelt. Fyll i formuläret så hjälper vi dig att få kontakt med en advokatbyrå eller juristbyrå som är expert på precis det du behöver hjälp med. Anmälan är inte bindande och tjänsten är helt gratis.

  Så går det till när vi hittar en advokat eller jurist i Borlänge

  1. Du börjar ansökan med att fylla i formuläret här intill. Namn, kontaktuppgifter och en kort beskrivning av ditt ärende är allt som behövs.
  2. JuristMatch hittar den juristbyrå eller advokatbyrå i Borlänge som är bäst lämpad utifrån den information som du lämnar. Tjänsten är gratis.
  3. Ofta får du svar redan inom 24 timmar på vardagar. En advokat eller jurist kontaktar dig.
  4. Efter att du pratat med en juristfirma bestämmer du dig för om du vill anlita dem eller inte. Anmälan via JuristMatch.se är inte bindande.

  Jurister och advokater i Borlänge – lista

  Här nedan har vi samlat några av de främsta juristerna och advokaterna i Borlänge.

  Inriktning: Advokatfirma med brett serviceutbud, fullservicebyrå

  Adress:

  Sveagatan 1

  784 33 Borlänge

  Inriktning: Advokatbyrå med brett tjänsteutbud, full service

  Adress:

  Borganäsvägen 37

  784 33 Borlänge

  Inriktning: Familjejurist med nationell täckning

  Adress:

  Stationsgatan 20

  784 33 Borlänge

  Det finns fler advokater och jurister som kan hjälpa dig med ditt ärende i Borlänge. Beroende på ärendets art kan det till exempel finnas advokatbyråer som specialiserat sig mot en särskild inriktning eller jurister som främst har digitala tjänster. Använd formuläret så hjälper vii dig att hitta en duktig advokat eller jurist.

  Anlita en jurist med generell inriktning, specialiserad advokat eller familjejurist i Borlänge?

  Valet av bästa advokatbyrå i Borlänge är inte alltid helt lätt, även om utbudet är överskådligt. Huruvida det är en familjejurist, specialiserad advokat eller generalist du behöver beror helt och hållet på vad du vill hjälp med. Detta är vi på JuristMatch bra på att bedöma. När du använder dig av oss ”matchar” vi ihop dig med den byrå som har den mest lämpliga kompetensen för uppdraget.

  En familjejurist brukar vara rätt för frågor som handlar om familjejuridik. Exempelvis äktenskapsförord inför eller under pågående äktenskap. De är duktiga på sådant som har med skilsmässa att göra, exempelvis bodelning i samband med äktenskapsskillnad. De kan finnas som ett tryggt stöd under processen och minska risken för tvist – och självklart bistå om tvist uppstår. En familjeadvokat kan även hjälpa till att ansöka om en bodelningsförrättare eller boutredningsman i Tingsrätten, eller själv bistå med sin kompetens under en bouppteckning.

  Handlar det om företag och bolagsrätt kan en affärsjurist eller bolagsjurist ofta hjälpa till. Till exempel kan de bistå vid företagsöverlåtelser, generationsskifte i familjeföretag och due diligence i samband med en företagsfusion. En företagsjurist kan också skriva juridiskt korrekta och skräddarsydda avtal, till exempel aktieägaravtal eller kompanjonsavtal.

  Saker du kan tänka på när du anlitar en advokat eller jurist i Borlänge

  • Ta reda på om någon av dina försäkringar täcker juridiska kostnader och juridisk rådgivning i just ditt fall. Ibland kan till exempel en företagsförsäkring, hemförsäkring, fordonsförsäkring eller olycksförsäkring ha täckning för advokatkostnader. Det beror dock helt och hållet på typ av ärende.
  • Det är inte alltid en generalist är billigast. Om ditt ärende kräver lite mer av juristen som du anlitar eller om det inte är ett rent rutinuppdrag kan det vara bättre att anlita en specialist direkt.
  • Med JuristMatch slipper du fundera på vilken jurist som är mest lämpad. Vi matchar ditt ärende med den advokatfirma eller juristbyrå i Borlänge som har bäst kompetens för just ditt ärende.

  Vanliga frågor

  Du behöver bara fylla i dina uppgifter i formuläret och beskriva kortfattat vad du behöver hjälp med. Vi letar reda på en lämplig juristfirma i Borlänge och sedan blir du kontaktad av en advokatbyrå eller juristbyrå. Därefter bestämmer du om du vill anlita byrån eller inte. Vår tjänst är gratis. Den jurist som du eventuellt anlitar debiterar sin ordinarie taxa.

  Vanligtvis ligger timtaxan på 1500–3000 kronor men det är inte säkert att du behöver betala för en hel timmes konsultation. Timpriset beror bland annat på vad ditt uppdrag handlar om, huruvida spetskompetens behövs och hur länge ärendet kommer att pågå.

  Inget. Tjänsten att hitta en jurist är helt gratis. Det finns inte heller några dolda kostnader.

  Du blir oftast kontaktad av en advokat eller jurist inom loppet av 24 timmar på vardagar.

  De flesta uppdrag faller antingen inom området familjerätt eller affärsjuridik. Men vi hjälper dig oavsett vad uppdraget gäller. Andra exempel är brottmål, fastighetsrätt, skadestånd, avtalsrätt, skatterätt och immaterialrätt – bara för att nämna några.