Jurist ESKILSTUNA

Hitta bäst passande jurist eller advokat i Eskilstuna

JuristMatch är en gratis tjänst för dig som behöver anlita en advokat, familjejurist eller jurist i Eskilstuna. Vi hjälper dig få kontakt med den advokatbyrå eller juristbyrå som är mest lämpad att utföra ditt ärende. Fyll i formuläret så förmedlar vi en byrå med rätt kompetens. I de flesta fall har du svar redan inom ett dygn på vardagar.

  Så hjälper vi dig att hitta en advokat i Eskilstuna

  1. Fyll i dina uppgifter i formuläret här intill. Beskriv ditt ärende i stora drag.
  2. JuristMatch identifierar vilken advokatbyrå som har bästa kompetens för att lösa just ditt ärende.
  3. Det tar i de flesta fall inte mer än ett dygn (på vardagar) innan du har blivit kontaktad av en jurist.
  4. Din anmälan är inte bindande. Först efter att du blivit kontaktad av en juristbyrå bestämmer du dig för om du vill anlita dem eller inte.

  Juristbyråer och advokatbyråer i Eskilstuna

  Vi samlar här några av Eskilstunas mest framstående juristbyråer och advokatbyråer. Listan är inte uttömmande utan det kan finnas ytterligare jurister med specialkompetens. Använd formuläret så hjälper vi dig att få kontakt med rätt advokat för ditt ärende.

  Inriktning: Advokater med bred inriktning, fullservicebyrå

  Adress:

  Alva Myrdals gata 4 B

  632 20 Eskilstuna

  Inriktning: Advokatbyrå brett tjänsteutbud, fullservice

  Adress:

  Kungsgatan 33

  632 20 Eskilstuna

  Inriktning: Advokat med brett serviceutbud, fullservicebyrå

  Adress:

  Rademachergatan 17

  632 20 Eskilstuna

  Inriktning: Familjejurist, nationell kedja

  Adress:

  Kyrkogatan 1B

  632 20 Eskilstuna

  Det finns fler advokatfirmor som erbjuder sina tjänster i Eskilstuna. Dels finns det advokatbyråer med särskild spetskompetens, dels finns jurister med digitalt tjänsteutbud. Använd JuristMatch genom att fylla i formuläret så hjälper vi dig att få kontakt med en juristfirma med rätt kompetensprofil för just ditt ärende.

  Advokat, familjejurist eller jurist med generell kompetens – vad är bäst?

  Varje ärende är unikt. Vissa är i behov av en advokat med spetskompetens. I andra fall räcker det med en generalist. När du använder JuristMatch hjälper vi dig att hitta rätt jurist i Eskilstuna. Du slipper ringa runt och prata med olika jurister för att komma fram till vilken advokatbyrå som är bäst.

  Många av dem som använder oss är ute efter en familjejurist. Denna typ av jurist är rätt val för bland annat ärenden som rör äktenskap, äktenskapsskillnad, dödsfall och arv. En advokat med specialisering på familjerätt kan hjälpa till med bodelning vid bortgång och skilsmässa, bland annat genom att tillgodose en bodelningsförrättare. De kan också bistå med en boutredningsman vid bouppteckning. Dessutom har de kunskapen att författa korrekta äktenskapsförord, hjälpa till vid vårdnadstvist – och mycket mer.

  Rör ditt ärende företag, delägande eller tvist inom bolagsrätt är det en affärsjurist du behöver. En bolagsjurist, som de också kallas, kan skapa kompanjonsavtal och aktieägaravtal. De hjälper er som står inför ett generationsskifte i familjeföretaget och bistår vid företagsöverlåtelser, inklusive tjänster för due diligence, samt annan juridisk rådgivning som rör bolagsrätt och marknadsrätt.

  Saker att tänka på när du anlitar en advokatbyrå i Eskilstuna

  • Ta reda på om du har en försäkring som täcker juridisk hjälp. Det kan gå att få ersättning för advokatkostnader genom din hemförsäkring, företagsförsäkring, olycksfallsförsäkring eller fordonsförsäkring. Det beror dock på vad ärendet gäller. Fråga ditt försäkringsbolag!
  • Ska du anlita en specialist eller generalist? Priset kan skilja sig, men det behöver inte bli dyrare totalt sett att anlita en specialiserad advokat. Det beror helt och hållet på vad du behöver hjälp med.
  • Använd JuristMatch.se för att snabbt få kontakt med bäst lämpade advokatbyrå i Eskilstuna. Vi hjälper dig att hitta rätt så att du kan använda din tid till annat.

  Vanliga frågor

  JuristMatch är en gratistjänst som hjälper dig att få kontakt med en jurist eller advokat som har bäst matchande kompetensprofil för att ta sig an ditt ärende. Fyll i formuläret så förmedlar vi kontakten helt gratis. Du blir sedan kontaktad av en advokatfirma, oftast inom loppet av 24 timmar (på vardagar).

  Det är helt gratis att använda tjänsten. Du betalar oss varken direkt eller indirekt. Den enda kostnad du har är det advokatarvode som du betalar direkt till den juristbyrå som du eventuellt bestämmer dig för att anlita.

  I de allra flesta fall blir du uppringd av en advokatbyrå redan inom ett dygn på vardagar.

  Kostnaden för en advokat varierar kraftigt, men räkna med att timtaxan ligger på mellan 1500 och 3000 kronor i de flesta fall. I undantagsfall kan det kosta uppåt 6000 kronor per timme. Du får alltid reda på vad det kostar i förväg.

  JuristMatch kan förmedla juristhjälp inom alla verksamhetsområden. Ofta är det en familjeadvokat eller företagsjurist som behövs, men vi hjälper dig också om ditt ärende rör brottmål, avtalsrätt, skadestånd, skatterätt eller något annat område.