Jurist FALKENBERG

Hitta den jurist eller advokat i Falkenberg som passar dig bäst

Med JuristMatch behöver du inte leta efter bästa jurist, familjejurist eller advokat i Falkenberg – vi gör det jobbet åt dig. Berätta bara kortfattat vad du behöver hjälp med så matchar vi ditt ärende med den advokatbyrå eller juristbyrå som har lämpligast kompetensprofil för att lösa ditt uppdrag. Tjänsten är gratis och din anmälan är inte bindande.

  Så hittar vi en advokat åt dig i Falkenberg

  1. Anmäl dig via formuläret här intill. Du anger dina kontaktuppgifter och berättar kortfattat om ditt ärende (utan att gå in på detaljer).
  2. JuristMatch beger sig ut på jakt efter den bäst lämpade juristfirman i Falkenberg. Vi matchar ditt ärende med profilen för de olika advokatbyråerna. Vår tjänst är helt gratis.
  3. För det mesta får du svar av en advokat eller jurist redan inom ett dygn på vardagar.
  4. I samband med den första kontakten med en juristbyrå får du veta vilket pris de kan erbjuda. Du väljer då om du vill använda dig av dem eller inte.

  Juristbyråer och advokatbyråer i Falkenberg – lista

  Här samlar vi några av Falkenbergs främsta juristbyråer och advokatbyråer.

  Inriktning: Advokater med bred serviceinriktning, fullservicebyrå

  Adress:

  Rörbecksgatan 17

  311 34 Falkenberg

  Inriktning: Advokatfirma med brett serviceutbud, fullservice

  Adress:

  Torggatan 1

  311 31 Falkenberg

  Inriktning: Advokatbyrå med brett utbud av tjänster, fullservicebyrå

  Adress:

  Skolgatan 14

  311 31 Falkenberg

  Inriktning: Familjejurist, nationell täckning

  Adress:

  Brogatan 4

  311 31 Falkenberg

  Det kan finnas fler advokater och jurister med särskild spetskompetens. Dessutom finns det jurister som erbjuder digitala tjänster. Använd dig av formuläret så hjälper vi dig att hitta rätt juridisk tjänst i Falkenberg!

  Vad är bäst val för dig i Falkenberg – familjejurist, advokat eller generalist?

  JuristMatch gör det enkelt för dig att hitta rätt typ av jurist i Falkenberg. Du slipper fundera på om du bör anlita en familjejurist, specialiserad advokat eller jurist med bred kompetens. Vi bedömer, utifrån din ansökan, vilken typ av juristbyrå som är bäst lämpad att lösa just ditt ärende.

  Ofta är det en familjejurist om behövs. De kan det mesta som har med familjerätt att göra, det vill säga sådant som är kopplat till äktenskap och skilsmässa, familjerelationer och andra relationer, inklusive frågor kring dödsfall och arv. Till exempel kan de bistå med en bodelningsförrättare i samband med bodelning (vid äktenskapsskillnad eller dödsfall). De kan även ställa upp med en boutredningsman inför en bouppteckning. Vill du ha hjälp med äktenskapsförord eller vårdnadstvist? Då är det också en familjeadvokat som är rätt val.

  För ärenden som rör företag (bolagsrätt) är det en affärsjurist eller företagsjurist som passar. En bolagsjurist, som de också kallas, hjälper till vid generationsskiften och företagsöverlåtelser. Vissa kan genomföra en juridisk due diligence vid behov. En företagsjurist är också rätt typ av jurist för att skriva aktieägaravtal, kompanjonsavtal, samarbetsavtal och andra former av avtal.

  Saker att tänka på när du ska anlita en jurist i Falkenberg

  • Ta reda på om någon av dina försäkringar ger dig rätt till ersättning. Så kan fallet vara under vissa omständigheter ifall du har en hemförsäkring, fordonsförsäkring, olycksfallsförsäkring eller företagsförsäkring.
  • Ska du anlita en specialist eller räcker en generalist? Detta är en vanlig fråga. Om ditt ärende kräver specialistkunskap brukar det löna sig, även rent ekonomiskt, att anlita en specialist framför en generalist.
  • Dra nytta av JuristMatch för att snabbt hitta en advokatbyrå som har rätt profil för att lösa ditt ärende.

  Vanliga frågor

  Fyll i formuläret så hjälper vi dig att hitta en advokatfirma med rätt kompetens. Du blir uppringd av en kvalificerad advokat som är redo att ta sig an ditt ärende.

  Det är gratis att använda JuristMatch. Du betalar oss varken direkt eller indirekt. Det finns inga dolda kostnader.

  Priset för advokater i Falkenberg varierar och beror bland annat på typ av kompetens som behövs, uppdragets längd och typ av uppgift. Många gånger landar priset på 1500 till 3000 kronor per timme. Det är sällan som timtaxan är uppåt 6000 kronor. Tänk på att ditt ärende kanske inte kräver en hel timme, vilket gör att det kan bli billigare i slutändan.

  En jurist eller advokat kontaktar dig i de flesta fall inom 24 timmar (på vardagar).

  Du kan få hjälp oavsett juridiskt område. Många vill ha hjälp med familjejuridik eller affärsjuridik, men det går lika bra med ärenden som rör brottmål, fastighetsrätt, skadestånd, immaterialrätt eller något annat.