Jurist FALUN

Hitta en lämplig jurist eller advokat i Falun

JuristMatch är en gratis tjänst för dig som snabbt vill få kontakt med en duktig jurist, familjejurist eller advokat i Falun. Fyll i formuläret så matchar vi dig med den advokatbyrå eller juristbyrå som är bäst lämpad för uppgiften. Tjänsten är gratis och anmälan är inte bindande.

  Så hittar JuristMatch en passande juristbyrå eller advokatbyrå i Falun

  1. Fyll i formuläret. Du behöver bara ange namn, kontakinfo och berätta i korta ordalag vad ärendet handlar om.
  2. JuristMatch förmedlar informationen till en juristbyrå i Falun som har rätt kompetens. Vår tjänst är gratis.
  3. Oftast blir du kontaktad av en jurist eller advokat redan inom ett dygn på vardagar.
  4. Du får höra vad byrån har att erbjuda och vad det kommer att kosta. Därefter bestämmer du dig för om du vill gå vidare eller inte. Anmälan här på JuristMatch.se är inte bindande.

  Advokatbyråer och juristbyråer i Falun – lista

  Här nedan ser du några av de främsta advokaterna och juristerna som erbjuder sina tjänster i Falun:

  Inriktning: Affärsjurist

  Adress:

  Slaggatan 13

  791 71 Falun

  Inriktning: Advokatbyrå med bred kompetens, fullservicebyrå

  Adress:

  Engelbrektsgatan 34

  791 60 Falun

  Inriktning: Advokatfirma med brett serviceutbud, full service

  Adress:

  Trotzgatan 22

  791 71 Falun

  Inriktning: Advokatbyrå med brett serviceutbud, fullservicebyrå

  Adress:

  Svärdsjögatan 8

  791 30 Falun

  Inriktning: Advokater med bred kompetens, fullservice

  Adress:

  Stadshusgränd 3

  791 71 Falun

  Inriktning: Familjejurist, nationell juristkedja

  Adress:

  Engelbrektsgatan 25

  791 60 Falun

  Utöver de advokatbyråer och juristbyråer som vi listar ovan kan det finnas specialiserade advokater inom särskild nisch samt jurister som har juridisk rådgivning och andra tjänster online. Använd formuläret här på sidan så hjälper vi dig att få kontakt med en juristfirma som matchar dina behov.

  Behöver du anlita en familjejurist, jurist med bred kompetens eller specialiserad advokat i Falun?

  Valet mellan en familjejurist, generalist och specialiserad advokat är inte alltid lätt. Därför finns JuristMatch. Vi hjälper dig att hitta rätt advokatfirma eller juristbyrå snabbt. Du kan använda din tid till annat än att ringa runt och prata med olika byråer.

  För många ärenden är det en familjejurist som behövs. De kan till exempel bistå med äktenskapsförord inför giftermål eller under pågående äktenskap. En familjeadvokat kan reda ut saker och ting i samband med skilsmässa (äktenskapsskillnad), exempelvis ansöka om bodelningsförrättare eller bistå själv i er bodelning. Likaså är de bra på juridiska frågor i samband med bortgång, som exempelvis arv, testamente och bouppteckning. Ifall ni behöver ansöka om en boutredningsman för att företräda dödsboet kan en familjejurist hjälpa till.

  För juridiska frågor kring företagande, affärer och bolagsrätt kommer en affärsjurist till nytta. Hjälp med avtal så som aktieägaravtal, samarbetsavtal och kompanjonsavtal är sådant som en företagsjurist är bra på. En bolagsjurist hjälper också till med generationsskifte i familjeföretag, due diligence och andra tjänster i samband med en företagsöverlåtelse samt frågor i samband med bolagsbildning, omstrukturering, konkurrensrätt med mera.

  Tre saker att tänka på när du anlitar en advokat i Falun

  • Kan du få ersättning för advokatkostnader från ditt försäkringsbolag i Falun? Vissa försäkringar täcker juridisk rådgivning och juristkostnader, exempelvis i samband med tvist. Hör med ditt försäkringsbolag vad som gäller!
  • En specialist är ofta ett bra val om ditt ärende är lite mer komplicerat eller inte är ett rent rutinuppdrag. JuristMatch kan avgöra om det är en specialist eller generalist som är bäst för dig.
  • Ta hjälp av JuristMatch för att få gratis hjälp att hitta en passande jurist. Vi matchar ditt ärende med den advokatbyrå som har rätt kompetens och finns tillgänglig att sätta igång mer eller mindre direkt.

  Vanliga frågor

  När du behöver anlita en advokatbyrå eller juristbyrå i Falun hjälper JuristMatch dig att hitta rätt direkt. Vi matchar din förfrågan med en byrå som har en passande kompetens och som är redo att ta sig an ditt uppdrag. Du blir uppringd och kan därefter bestämma dig för om du vill anlita juristen eller inte.

  Det är gratis att använda vår förmedling av jurister. Du betalar varken direkt eller indirekt för denna tjänst.

  Du blir som regel kontaktad redan inom ett dygn på vardagar.

  Det brukar kosta mellan 1500 och 3000 kronor i timmen att anlita en advokat eller annan jurist i Falun. Priset varierar dock och beror bland annat på kompetens, typ av ärende och hur länge det varar. Det är inte heller säkert att du behöver använda en hel timme.

  Vi har bred kompetens och jobbar med alla typer av jurister. Vanligast är att vi förmedlar hjälp inom familjerätt och affärsjuridik. Men det är också vanligt med ärenden som rör brottmål, avtalsrätt, immaterialrätt, skadestånd, fastighetsrätt med mera.