Jurist Gävle

Hitta en advokat eller jurist i Gävle med JuristMatch

JuristMatch.se är ett gratis verktyg för dig som snabbt vill få kontakt med en duktig advokat eller jurist i Gävle. Fyll i formuläret så matchar vi dig med bästa juristbyrå eller advokatbyrå för ditt ärende. Du betalar inget för tjänsten och den är inte bindande!

  Så hittar JuristMatch en jurist eller advokat i Gävle

  1. Använd formuläret här intill för att kort berätta om ditt ärende och ange dina kontaktuppgifter.
  2. Vi på JuristMatch tar hjälp av vårt stora nätverk av kvalificerade jurister för att matcha ihop din förfrågan med den bäst lämpade advokatbyrån.
  3. Det hela går snabbt. Du kan vanligtvis förvänta dig svar redan inom loppet av 24 timmar på vardagar.
  4. Den juristbyrå som är bäst lämpad kontaktar dig och därefter bestämmer du dig för om du vill anlita dem eller inte. Du betalar inget extra för att använda JuristMatch och din ansökan är inte bindande.

  Lista med advokatbyråer och juristbyråer i Gävle

  Här nedan samlar vi några av de främsta juristerna och advokaterna i Gävle. Det finns dock även juristbyråer med särskild specialisering och de som arbetar digitalt. Kontakta oss genom att fylla i formuläret så hjälper vi dig att hitta en advokatbyrå som är väl rustad att lösa din uppgift.

  Inriktning: Affärsjurist / bolagsjurist

  Adress:

  Norra Slottsgatan 7

  803 20 Gävle

  Inriktning: Familjejurist, nationell kedja

  Adress:

  Drottninggatan 37 B

  803 11 Gävle

  Det kan finnas fler jurister i Gävle som matchar kriterierna för ditt ärende. Bland annat finns advokater med särskild spetskompetens och jurister som erbjuder digitala tjänster. Fyll i formuläret så matchar vi ihop din förfrågan med rätt byrå.


  Familjejurist, affärsjurist eller advokat med bred expertis i Gävle?

  Det är inte alltid helt lätt att veta vilken typ av jurist som är bäst lämpad att lösa en viss uppgift. Därför finns JuristMatch. Vi hjälper dig att hitta en advokatbyrå i Gävle som har kompetensen att lösa ditt ärende på bästa, snabbaste och smidigaste sätt. Med oss behöver du inte fundera själv på vilken juristbyrå som är bäst – vi hittar den åt dig.

  Många av våra klienter söker en familjejurist. Ifall ditt ärende rör äktenskap, skilsmässa eller dödsfall är det sannolikt att en jurist med familjejuridik som specialkompetens är rätt val. De kan bland annat hjälpa med bouppteckning, bodelning, äktenskapsskillnad, och äktenskapsförord. De har även möjlighet att förse dig med en bodelningsförrättare eller boutredningsman.

  Anlitar du en företagsjurist kan du få hjälp med bland annat kompanjonsavtal aktieägaravtal, samarbetsavtal och sekretessavtal. De kan också hjälpa dig med andra frågor kring bolagsrätt så som generationsskifte, konkurrensrätt och företagshemligheter. En affärsjurist kan också vara till nytta för att göra en due diligence, omstrukturering, bolagsbildning och vid företagsöverlåtelser.

  Att tänka på när du anlitar en advokat

  • Det kan hända att någon av dina försäkringar täcker vissa kostnader för juridisk hjälp. Exempel på försäkringar med täckning för juristhjälp är hemförsäkring, olycksfallsförsäkring och företagsförsäkring. Tipset är att bekräfta med ditt försäkringsbolag innan du gör utlägg.
  • Behöver du anlita en specialist eller räcker en generalist? Det är ofta billigare generellt sett med generalister givet att ditt ärende är av generell karaktär. Behövs specialkunskap kan det löna sig att anlita en expert.
  • Använd JuristMatch för att snabbt få exakt den juridiska rådgivning du behöver. Det är gratis och din anmälan är inte bindande.

  Vanliga frågor

  JuristMatch är en kostnadsfri tjänst för att enkelt hitta en lämpad jurist eller advokat i Gävle. Vi matchar ihop din förfrågan med den advokatbyrå eller fristående jurist som passar bäst. Du får ofta svar redan inom 24 timmar på vardagar. Det enda du behöver göra är att fylla i formuläret så sköter vi resten.

  JuristMatch.se är helt gratis att använda. Du betalar inget till oss. När du bestämmer dig för att anlita en jurist betalar du ordinarie taxa, utan extra kostnader. Om du väljer att avstå från att anlita den juristbyrå som kontaktar dig betalar du givetvis inget alls.

  Advokater kostar från runt 1500 kronor till 3000 kronor i timmen i de flesta fall. I undantagsfall kostar det upp emot 6000 kronor per timme. Vad priset blir beror bland annat på vilken typ av kompetens som behövs och hur lång tid uppdraget tar.

  I de flesta fall återkommer en jurist eller advokat till dig redan inom ett dygn på vardagar.

  Många av de jurister som vi förmedlar hjälper till med familjerätt eller affärsjuridik. Men i princip kan vi hjälpa dig att få kontakt med alla slags jurister, oavsett som det är brottmål, skadestånd, fastighetsrätt eller något annat du vill ha hjälp med.