Jurist GÖTEBORG

Hitta bäst lämpade jurist eller advokat i Göteborg

JuristMatch hjälper dig att snabbt få kontakt med en duktig advokat eller jurist i Göteborg. Fyll i formuläret så blir du kontaktad av en tillgänglig advokatbyrå eller juristbyrå som har rätt kompetens för att utföra ditt uppdrag. Vår tjänst är helt gratis och din anmälan är inte bindande.

  Så hittar JuristMatch en advokat eller jurist i Göteborg

  1. Börja med att fylla i dina kontaktuppgifter i formuläret. Du beskriver också kortfattat vad ärendet handlar om.
  2. JuristMatch förmedlar informationen till den advokatbyrå eller juristfirma i Göteborg som har bäst matchande profil för ditt ärende. Vi gör detta helt gratis.
  3. På vardagar kan du oftast räkna med svar redan inom ett dygn. Du blir uppringd av en advokatfirma som matchar profilen för ditt ärende.
  4. Efter att ha pratat med en byrå väljer du om du vill anlita dem eller inte. Anmälan här på JuristMatch.se är inte bindande.

  Juristbyråer och advokatbyråer i Göteborg

  Här nedan samlar vi några av Göteborgs främsta advokatbyråer och juristbyråer:

  Inriktning: Advokater med bred kompetensprofil, fullservicebyrå

  Adress:

  Korsgatan 3

  411 16 Göteborg

  Inriktning: Advokatfirma med brett tjänsteutbud, fullservicebyrå

  Adress:

  Göteborgsvägen 74

  433 63 Sävedalen

  Inriktning: Advokatbyrå med brett utbud av tjänster, full service

  Adress:

  Ullevigatan 19

  411 40 Göteborg

  Inriktning: Affärsjurist

  Adress:

  Östra Hamngatan 24

  411 09 Göteborg

  Inriktning: Affärsrätt

  Adress:

  Götabergsgatan 28A

  411 34 Göteborg

  Inriktning: Affärsjuridik

  Adress:

  Östra Hamngatan 29

  411 10 Göteborg

  Inriktning: Affärsjurist

  Adress:

  Sankt Eriksgatan 5

  411 05 Göteborg

  Inriktning: Fastighetsjurist

  Adress:

  Norra Hamngatan 18

  411 06 Göteborg

  Inriktning: Affärsrätt

  Adress:

  Mårten Krakowgatan 2

  411 04 Göteborg

  Listan ovan är inte helt uttömmande. Utöver dessa kan du bland annat få hjälp att hitta en specialiserad familjejurist i Göteborg, samt advokater med annan specialisering och jurister som fokuserar på digitala tjänster. Använd formuläret så hjälper vi dig att hitta en juristbyrå som passar!


  Vilken typ av juristbyrå eller advokatbyrå behöver du anlita i Göteborg?

  JuristMatch gör det enkelt för dig att komma i kontakt med en juristfirma eller advokatbyrå i Göteborg som matchar dina behov – utan att du själv behöver utforska vilken typ av byrå som är bäst för ditt ärende. Vi gör det jobbet åt dig så att du kan lägga din tid på något annat.

  Många av de ärenden vi förmedlar handlar om familjejuridik. Hit hör bland annat frågor kring äktenskap, skilsmässa och dödsfall. Är det en familjeadvokat du behöver kan du läsa får sammanställning av jurister här.

  En annan viktig kategori av advokater är de som specialiserat sig på affärsjuridik. En bolagsjurist hjälper dig exempelvis att författa ett korrekt aktieägaravtal, kompanjonsavtal eller annan form av avtal. En affärsjurist, eller företagsjurist som är ytterligare ett namn, kan också vara till stor nytta inom andra områden för bolagsrätt som till exempel due diligence, fusioner och förvärv, företagsöverlåtelser och generationsskifte i familjeföretag.

  Givetvis jobbar vi även med andra typer av jurister i Göteborg – använd formuläret så hjälper vi dig att hitta rätt.

  Tre saker att tänka på när du anlitar en advokat i Göteborg

  • Ta reda på om du har en försäkring som täcker dina kostnader för att anlita en advokat eller jurist. Villkoren brukar vara strikta men det kan löna sig att undersöka. Ofta finns viss täckning för advokatkostnader i exempelvis hemförsäkringar, olycksfallsförsäkringar, företagsförsäkringar och fordonsförsäkringar.
  • Ska du anlita en specialist eller generalist? Jurister med bred kompetens kan lösa många uppdrag, men ibland behövs djup snarare än bredd. En specialist må vara dyrare, men kan en sådan advokat lösa ditt ärende på kortare tid blir det bättre – och kanske rent av billigare i slutändan.
  • Använd JuristMatch för att få kontakt med en lämpad advokat eller jurist – oavsett om det är allmän juridisk rådgivning du vill ha eller om det behövs spetskompetens för att lösa ett lite svårare uppdrag.

  Vanliga frågor

  JuristMatch är en gratis tjänst som hjälper dig att snabbt bli kontaktad av en advokatbyrå som har rätt kompetens för att lösa just ditt juridiska ärende – oavsett rättsområde. Du spar tid genom att slippa söka och ringa runt bland olika advokater. Fyll bara i dina uppgifter så blir du oftast kontaktad redan inom ett dygn på vardagar.

  Det är helt gratis att använda JuristMatch.se. Vi tar inte ut någon avgift och det finns inte heller några dolda kostnader.

  Efter att du anmält dig genom formuläret här på JuristMatch så sätter vi genast igång med att leta efter en passande juristbyrå. Du kan oftast räkna med att bli kontaktad av en advokat eller jurist redan inom ett dygn efter din anmälan (på vardagar).

  Advokattaxan i Göteborg varierar mycket beroende på typ av ärende, hur länge det kommer att pågå och ifall du har behov av spetskompetens eller inte. De flesta advokater brukar kosta mellan 1500 och 3000 kronor per timme. I vissa fall kan taxan vara uppåt 6000 kronor men det är inte så vanligt. Du får givetvis alltid reda på vilket timpris som gäller innan du eventuellt tackar ja till ett erbjudande.

  Vi samarbetar med alla typer av juristbyråer i Göteborg. Familjejuridik och affärsjuridik är vanligt förekommande rättsområden bland de fall vi förmedlar. Men vi tar även hand om ärenden som rör immaterialrätt, skadestånd, fastighetsrätt, brottmål, skatterätt, avtalsrätt med mera.