Jurist KALMAR

Hitta bästa jurist eller advokat i Kalmar

Med JuristMatch.se hittar du lätt en jurist, familjejurist eller advokat i Kalmar som matchar de behov som du har. Fyll i formuläret här intill så hjälper vi dig att hitta en juristbyrå eller advokatbyrå med rätt kompetens för att lösa ditt ärende. Din anmälan är inte bindande och den är helt gratis! Oftast får du svar redan inom 24 timmar på vardagar.

  Vad önskar du hjälp med?

  Så får du kontakt med en bra jurist i Kalmar

  1. Använd formuläret här intill. Fyll i dina kontaktuppgifter och beskriv kortfattat ditt ärende.
  2. JuristMatch hjälper dig att hitta en jurist med rätt kompetensprofil.
  3. Vanligtvis får du svar redan inom loppet av 24 timmar på vardagar. Tjänsten är helt gratis.
  4. När du blivit kontaktad av en jurist bestämmer du om du vill anlita den juristbyrån eller inte. Anmälan på JuristMatch.se är inte bindande.

  Lista med jurister och advokater i Kalmar

  Vi har här listat några av de främsta juristerna och advokatbyråerna i Kalmar. Om du vill hjälper vi dig gärna att välja vilken byrå som passar bäst.

  Inriktning: Generalist / fullservice juristbyrå

  Adress:

  Ölandsgatan 43

  39231 Kalmar

  Inriktning: Affärsjurist

  Adress:

  Larmtorget 4

  392 32 Kalmar

  Inriktning: Advokatbyrå med generell inriktning (full service)

  Adress:

  Skeppsbron 9

  392 31 Kalmar

  Inriktning: Advokater med generell inriktning, fullservice

  Adress:

  Larmgatan 16

  392 32 Kalmar

  Inriktning: Advokatbyrå (generalist)

  Adress:

  Skeppsbrogatan 49

  392 31 Kalmar

  Inriktning: Familjejurist, nationell kedja

  Adress:

  Storgatan 28

  392 32 Kalmar

  Inriktning: Familjejuridik, nationell täckning

  Adress:

  Fiskaregatan 32

  392 32 Kalmar

  Utöver de juristfirmor och advokatfirmor som vi listat ovan finns även advokater och jurister med annan specialkompetens. Dessutom finns vissa byråer med digitala tjänster. Fyll i formuläret så hjälper vi dig att navigera rätt bland alla juristbyråer i Kalmar – helt gratis.

  Anlita en jurist, familjejurist eller advokat i Kalmar?

  Det finns ett stort antal jurister och advokater i Kalmar. Vilken typ av juristbyrå är bäst? När du använder JuristMatch.se hjälper vi dig att hitta den byrå som bäst matchar ditt behov – oavsett om det är familjejuridik, affärsjuridik eller något annat område som ditt ärende gäller.

  Bland våra samarbetspartners finns flera familjejurister. De kan hjälpa dig med bouppteckning och förse dig med en boutredningsman eller bodelningsförrättare. En familjejurist kan också hantera ärenden kring skilsmässa, äktenskapsförord, vårdnadstvist och äktenskapsskillnad – bara för att nämna några exempel.

  Rör ditt ärende affärsjuridik har du nytta av att anlita en bolagsjurist eller företagsjurist som det också heter. De är experter på företagsöverlåtelser, bolagsrätt, generationsskifte, due diligence, kompanjonsavtal, aktieägaravtal och andra avtal och ärenden som har med företag, företagstransaktioner och affärer att göra.

  Saker att tänka på när du anlitar en jurist i Kalmar

  • Hör efter med ditt försäkringsbolag om du kan få ersättning för advokatkostnader. Ofta finns det skydd via hemförsäkring, olycksfallsförsäkring, företagsförsäkring, ansvarsförsäkring och andra försäkringar.
  • Anlita en generalist eller satsa på en expert? En specialiserad advokat är ofta dyrare per timme men det kan löna sig om ditt ärende är lite mer komplext. För mer ”vardagliga” ärenden brukar en generalist kunna lösa uppdraget utmärkt.
  • Om du använder vår gratistjänst här på JuristMatch.se får du hjälp att få kontakt med en kompetent jurist som matchar dina behov. Anmälan är inte bindande.

  Vanliga frågor

  JuristMatch är ett sätt för att helt gratis få en eller flera kontakter med jurister och advokater i Kalmar. Du fyller i formuläret där du berättar kort om vad du behöver hjälp med. Därefter letar vi efter lämplig advokatbyrå eller juristbyrå. Du får svar från en byrå vanligtvis redan inom 24 timmar på vardagar.

  Vår tjänst är helt gratis. Vi hjälper dig att få kontakt med en jurist eller advokatfirma och du betalar varken direkt eller indirekt. Vi tar inte ens ut provision av de jurister som vi samarbetar med!

  Timarvodet varierar ganska mycket men räkna med att det ligger på mellan 1500 och 3000 kronor, upp till 6000 kronor per timme. Tänk dock på att du sällan behöver betala för en hel timme. Exakt vad det kostar beror bland annat på typ av jurist och ärende samt uppdragets längd.

  Genom oss kan du få hjälp att hitta juridisk rådgivning från i princip alla slags jurister. Söker du en affärsjurist, familjejurist, skattejurist eller fastighetsjurist? Eller kanske en advokat med expertis inom immaterialrätt, skadestånd eller brottmål? Oavsett behov hjälper vi dig att hitta juristbyrå med rätt kompetens.

  Efter att du skickat din ansökan börjar vi ta kontakt med jurister och advokater direkt. Du kan oftast räkna med att få svar och kontakt med en jurist redan inom ett dygn på vardagar.