Karlskoga

Jurist KARLSKOGA & KRISTINEHAMN

Hitta en jurist eller advokat i Karlskoga & Kristinehamn

Behöver du komma i kontakt med en duktig jurist eller advokat i Karlskoga eller Kristinehamn? JuristMatch hjälper dig att hitta den bäst lämpade advokatbyrån eller juristbyrån utifrån dina behov. Fyll i formuläret så blir du kontaktad inom kort – oftast inom ett dygn på vardagar. Anmälan är inte bindande.

  Så hittar vi bästa advokat åt dig

  1. Börja med att fylla i formuläret här intill. Du anger dina kontaktuppgifter och berättar lite kort om ditt ärende.
  2. Vi ser vilka jurister och advokater i Karlskoga respektive Kristinehamn som matchar din anmälan. Vår tjänst är helt gratis.
  3. Inom loppet av 24 timmar får du i de flesta fall kontakt med en duktig advokat eller annan jurist som är redo att sätta igång med ditt ärende.
  4. Du förpliktigar dig inte till något genom att använda JuristMatch. Först när du pratat med en jurist tar du ställning till om du vill anlita juristbyrån i fråga eller inte. 

  Lista med advokatbyråer och juristbyråer i Karlskoga & Kristinehamn

  Här hittar du några av de viktigaste juristbyråerna och advokatbyråerna i Karlskoga och Kristinehamn. Det finns fler advokater som kan vara relevanta, exempelvis sådana med smal specialisering och jurister som främst har ett digitalt tjänsteutbud. Använd JuristMatch och låt oss matcha dig med bästa juristbyrå.

  Inriktning: Familjejurist

  Adress:

  Kungsvägen 33

  691 31 Karlskoga

  Inriktning: Affärsjurist

  Adress:

  Gammelbackavägen 8

  691 51 Karlskoga

  Inriktning: Juristfirma med bred kompetens, fullservicebyrå

  Adress:

  Västgötagatan 6A

  Kristinehamn

  Inriktning: Familjerätt, nationell kedja

  Adress:

  Värmlandsvägen 2

  691 32 Karlskoga

  Inriktning: Familjejuridik, nationell kedja

  Adress:

  Kungsgatan 33

  681 31 Kristinehamn

  JuristMatch kan eventuellt hitta fler jurister och advokater som är verksamma i Karlskoga eller Kristinehamn. Särskilt om du behöver en advokat med spetskompetens eller om ditt ärende lämpar sig för en juristfirma med digitala tjänster. Använd formuläret så matchar vi ditt ärende med bästa juristbyrå.

  Är det en specialiserad advokat, generalist eller familjejurist du behöver?

  Att veta vilken typ av advokatfirma som är bäst för ett visst ärende är inte alltid så lätt. Därför finns JuristMatch för att hjälpa dig att få kontakt med den jurist som är bäst lämpad att utföra ditt uppdrag.

  Många av dem som söker en advokat i Karlskoga med omnejd behöver en familjejurist. En jurist med expertis inom familjerätt är ofta rätt val när ditt ärende rör familjerelationer på olika sätt. Det kan vara äktenskap (exempelvis äktenskapsförord), skilsmässa (bodelning, vårdnadstvist, bodelningsförrättare och annat som har med äktenskapsskillnad att göra) eller dödsfall (arv, boutredningsman, skiftesman, bouppteckning med mera).

  Ifall du behöver hjälp med sådant som rör bolagsrätt är det en företagsjurist, bolagsjurist eller affärsjurist du sannolikt behöver kontakt med. En sådan jurist kan hjälpa dig med frågor som exempelvis aktieägaravtal, kompanjonsavtal, företagsöverlåtelser, due diligence och generationsskifte.

  Tre saker att tänka på inför din kontakt med en advokat

  • Täcker din försäkring juridiska kostnader? Vissa försäkringar täcker advokatkostnader och annan juridisk rådgivning eller hjälp. Det finns dock ofta stora begränsningar. Hör med ditt försäkringsbolag vad som gäller.
  • Specialist vs generalist? Det är en ständig fråga vad som är bäst. Svaret är att det beror på ditt fall. Generalister kan vara billigare men är det inte alltid. Har du behov av spetskompetens lönar det sig nästan alltid att använda sig av en specialiserad advokat.
  • Dra nytta av fördelarna med att använda JuristMatch för att hitta en kvalificerad juristbyrå i Karlskoga eller Kristinehamn. Du spar tid och du får snabbt kontakt med den advokat som är bäst lämpad att lösa din uppgift.

  Vanliga frågor

  Du fyller i formuläret här på sidan och berättar kort vad du behöver hjälp med. Sedan söker vi reda på den bäst lämpade juristen för ditt ärende i Karlskoga eller Kristinehamn. Du blir slutligen kontaktad av en advokat som har rätt profil. Vi tar inte betalt för vår tjänst och du betalar ordinarie taxa till den advokatbyrå som du eventuellt väljer att anlita.

  Du har troligen svar redan inom ett dygn (på vardagar).

  Det är helt gratis att låta oss hjälpa dig att hitta en jurist. Det finns inga dolda avgifter.

  Priset varierar, men ofta ligger det på mellan 1500 och 3000 kronor per timme. I undantagsfall finns det advokater som tar uppåt 6000 kronor per timme. Vad det kostar bror på ditt ärende, hur långt uppdraget är och vilken spetskompetens som krävs.

  Vi kan förmedla alla typer av jurister och advokater. Många gånger rör det sig om en familjejurist eller affärsjurist, men vi hjälper dig även om du behöver en fastighetsjurist, avtalsjurist eller en jurist som är duktig på brottmål, skadestånd eller har annan specialisering.