Jurist KARLSKRONA

Hitta en advokat eller jurist i Karlskrona

Behöver du komma i kontakt med en jurist eller advokat i Karlskrona? Med JuristMatch är det enkelt. Fyll i formuläret så hjälper vi dig att få kontakt med en kompetent advokatbyrå eller juristbyrå med matchande profil för just ditt ärende. Tjänsten är gratis och den är inte bindande. På vardagar får du oftast svar redan inom ett dygn.

  Så kan du hitta en bra advokat i Karlskrona

  1. Använd formuläret här intill. Du anger dina kontaktuppgifter och beskriver ditt ärende i korta drag.
  2. JuristMatch kontaktar relevanta jurister och advokater för att hitta en byrå som har rätt kompetens för att lösa ditt uppdrag.
  3. I de flesta fall blir du kontaktad av en advokat redan inom 24 timmar (vardagar).
  4. Först efter att du blivit kontaktad av en jurist bestämmer du om du vill anlita dem eller inte. Vår tjänst är helt gratis och den är inte bindande.

  Olika advokatbyråer och jurister i Karlskrona

  Här samlar vi några av de främsta advokaterna och övriga jurister I Karlskrona. Utöver dessa kan det även finnas specialister och advokater som främst har digitala tjänster. Genom att låta JuristMatch hitta en lämplig juristbyrå slipper du leta.

  Inriktning: Advokater med bred kompetens, full service

  Adress:

  Högabergsgatan 3

  371 34 Karlskrona

  Inriktning: Advokatfirma med fullservice (generalister)

  Adress:

  Östra Köpmansgatan 2 B

  371 32 Karlskrona

  Inriktning: Advokat med bred inriktning, fullservicebyrå

  Adress:

  Landbrogatan 7

  371 34 Karlskrona

  Inriktning: Advokat, affärsjurist

  Adress:

  Alamedan

  371 31 Karlskrona

  Inriktning: Advokatbyrå med bred kompetens, fullservice

  Adress:

  Ronnebygatan 49

  371 34 Karlskrona

  Inriktning: Familjejurist, nationell kedja

  Adress:

  Borgmästaregatan 13

  371 35 Karlskrona

  Listan är inte uttömmande utan det kan finnas jurister och advokater med särskild kompetens och de som erbjuder sina tjänster främst online. Använd formuläret så hjälper vi dig att hitta en juristfirma som matchar ditt specifika behov.

  Stort val av rättsområden när du anlitar en jurist eller advokat i Karlskrona

  Som du kan se i listan ovan är det en stor blandning av kompetensområden bland advokatbyråer i Karlskrona. Många jurister arbetar som generalister. Det innebär att de klarar av de flesta allmänna uppdrag, men kanske inte alltid har kapacitet för de lite mer krävande uppgifterna.

  Familjejurist är en vanlig specialisering. Om ditt ärende rör juridisk rådgivning eller hjälp kring äktenskapsfrågor så som skilsmässa / äktenskapsskillnad, äktenskapsförord eller bodelning är den en advokat med familjejuridik du kan anlita. Likaså vid dödsfall. Då hjälper en familjejurist dig med bouppteckning och kan ställa upp med en boutredningsman. De har också möjlighet att ordna med bodelningsförrättare för bodelning vid skilsmässa, dödsfall eller separation.

  Ifall ditt ärende rör bolagsrätt är det lämpligt att engagera en affärsjurist. De hjälper dig vid företagsöverlåtelser och generationsskiften, due diligence (företagsbesiktning), omstrukturering samt fusioner och förvärv. Dessutom kan de författa korrekta kompanjonsavtal, aktieägaravtal och andra avtal inom bolagsjuridiken.

  Saker att tänka på om du ska anlita en advokat i Karlskrona

  • Är du försäkrad? Det kan hända att din hemförsäkring, fordonsförsäkring, olycksfallsförsäkring eller eventuell företagsförsäkring ger rätt till ersättning för viss juridisk hjälp. Undersök med ditt försäkringsbolag.
  • Hur specialiserad advokat behövs? Det är inte alltid en specialist är bättre. De har spetskompetens inom sitt område och är ett bra val om du har behov av särskild kompetens. Är ditt ärende av mer allmän natur kan det bli billigare att anlita en generalist.
  • Hitta bästa jurist i Karlskrona genom att använda JuristMatch.se. Vi hjälper dig att få kontakt med en advokatbyrå med en profil som matchar ditt ärende.

  Vanliga frågor

  Tjänsten JuristMatch hjälper dig att få kontakt med en juristbyrå i Karlskrona som har precis den kunskap som ditt ärende kräver. Du får oftast kontakt redan inom 24 timmar från det att du skickat in din anmälan. Tjänsten är helt gratis och den är inte bindande.

  Vi har alla slags jurister i vårt nätverk. Många ärenden lämpar sig för en företagsjurist (bolagsjurist) eller familjeadvokat. Men vi kan även förmedla uppdrag som rör brottmål, fastighetsrätt (fastighetsjurist), skadeståndsrätt, avtalsrätt och andra rättsområden.

  Inget. Du betalar inget till JuristMatch för att vi ska hjälpa dig att hitta en jurist i Karlskrona. 

  Priset sätts per timme och brukar sträcka sig från 1500 kronor till 3000 kronor. Ibland upp till 6000 kronor per timme, även om det är ovanligt. Priset beror bland annat på vilken slags spetskompetens sitt ärende kräver och hur lång tid du behöver engagera en advokat.

  Efter att du skickat in din anmälan sätter vi igång direkt och letar efter en passande jurist. Du har som regel svar redan inom ett dygn på vardagar. Då blir du kontaktad direkt av en juristbyrå eller advokatbyrå med rätt kompetens.