Jurist Kristianstad

Få kontakt med advokat eller jurist i Kristianstad

JuristMatch hjälper dig att snabbt få kontakt med en jurist, familjejurist eller advokat med rätt kompetens i Kristianstad. Berätta kortfattat i formuläret vad ditt ärende gäller så sätter vi igång direkt med att hitta en passande juristbyrå eller advokatbyrå. Din anmälan är gratis och inte bindande. I de flesta fall får du svar redan inom ett dygn på vardagar.

  Så lätt hittar du en bra jurist i Kristianstad

  1. Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret. Ange kortfattat vad ditt ärende gäller (du behöver inte gå in på detaljer).
  2. JurstMatch.se tar på sig att hitta den jurist eller advokat som bäst matchar ditt ärende.
  3. I de allra flesta fall kan vi ordna med en kontakt redan inom 24 timmar på vardagar.
  4. Du betalar inget för vår tjänst – endast ordinarie taxa till den juristfirma som du eventuellt väljer. Anmälan är givetvis inte heller bindande.

  Juristbyråer och advokatbyråer i Kristianstad – lista

  Låt oss presentera några av de juristbyråer och advokatbyråer som finns i Kristianstad. Tänk dock på att det kan finnas fler jurister. Varför inte spara tid använda JuristMatch.se för att låta oss matcha dig med en lämplig advokatfirma?

  Inriktning: Advokatfirma med brett tjänsteutbud, fullservicebyrå

  Adress:

  Östra Storgatan 44

  291 31 Kristianstad

  Inriktning: Advokater med bred inriktning, full service

  Adress:

  Fundationsvägen 17

  291 50 Kristianstad

  Inriktning: Advokatbyrå med generalister / fullservice

  Adress:

  Östra Boulevarden 30

  291 31 Kristianstad

  Inriktning: Advokat med bred inriktning, fullservicebyrå

  Adress:

  Österlånggatan 15

  291 33 Kristianstad

  Inriktning: Advokat med generell inriktning, full service

  Adress:

  Västra Storgatan 27

  291 31 Kristianstad

  Inriktning: Advokater med brett tjänsteutbud, fullservice

  Adress:

  Västra Boulevarden 41

  291 31 Kristianstad

  Inriktning: Familjejurist, kedja med nationell täckning

  Adress:

  Fäladsgatan 4B

  291 59 Kristianstad

  Utöver de advokatbyråer och juristbyråer i listan ovan finns även andra advokater och jurister med specialkompetens samt de som fokuserar på juridisk rådgivning och annan juridisk hjälp digitalt. Kontakta oss med formuläret så hjälper vi dig att hitta rätt!

  Anlita en familjejurist, advokat eller jurist med bred inriktning i Kristianstad?

  JuristMatch hjälper dig att hitta den juristbyrå som passar just ditt ärende bäst. Du slipper själv fundera på vilken typ av jurist du ska kontakta.

  Bland de advokater som vi samarbetar med finns bland annat familjejurister. De bistår i alla typer av frågor inom området familjerätt som exempelvis äktenskap, skilsmässa och dödsfall. Bland äktenskapsfrågorna hittar vi bland annat äktenskapsförord, bodelning, äktenskapsskillnad och frågor kring vårdnadstvist. I samband med dödsfall bistår dessa jurister med bouppteckning, bodelning och annat som rör arv. De kan hjälpa till med en bodelningsförrättare eller boutredningsman.

  En affärsjurist kan assistera med i princip allt som har med bolagsrätt att göra. De går ibland under beteckningen bolagsjurist eller företagsjurist. Vill du ha hjälp med aktieägaravtal, kompanjonsavtal eller andra typer av avtal som har med företagande att göra är det en advokat med specialitet inom bolagsjuridik som är bäst lämpad. En sådan kan även vara till nytta i samband med generationsskifte, en företagsöverlåtelse, due diligence, omstrukturering och liknande ärenden.

  Tre saker att tänka på när du anlitar en advokat i Kristianstad

  • Har du försäkring? Ofta går det att få ersättning för kostnader för advokat eller jurist genom hemförsäkringen, olycksfallsförsäkringen, fordonsförsäkringen eller företagsförsäkringen om du har en sådan. Det beror dock på vad ärendet gäller. Fråga ditt försäkringsbolag!
  • Ska du anlita en specialist eller generalist? Specialister är ofta dyrare per timme men om ditt ärende är smalt eller kräver specialkunskaper kan det ändå löna sig.
  • Sök en passande jurist gratis med JuristMatch.se. Vi matchar ditt ärende med den advokatbyrå som är bäst lämpad att utföra det.

  Vanliga frågor

  JuristMatch.se är en onlinetjänst för dig som snabbt och enkelt vill få kontakt med en jurist i Kristianstad och som är lämpad att ta hand om ditt specifika ärende. Vi matchar din förfrågan mot ett stort antal advokatbyråer. Därför kan vi alltid rekommendera en advokat med rätt kompetensprofil. Du fyller bara i formuläret så hittar vi en juristbyrå som passar. Du blir oftast kontaktad redan inom 24 timmar på vardagar.

  Inget! Du betalar ingen ersättning till oss – varken direkt eller indirekt.

  Det varierar men vanligtvis är timtaxan mellan 1500 och 3000 kronor, upp till 6000 kronor i vissa fall. Vad det kostar beror främst på vad du har för ärende, eventuella krav på specialkompetens och uppdragets längd.

  Oftast kan du förvänta dig svar redan inom loppet av ett dygn om det är vardag.

  Många ärenden är lämpade för en familjejurist eller affärsjurist men vi kan förmedla alla typer av advokattjänster. Behöver du en skattejurist, fastighetsjurist, avtalsjurist eller hjälp med brottmål, skadestånd eller immaterialrätt? Oavsett ärende kan du räkna med att vi hittar en passande advokatbyrå.