Jurist KUNGÄLV

Hitta bästa jurist eller advokat i Kungälv

Med JuristMatch får du snabbt kontakt med en familjejurist, advokat eller jurist i Kungälv som har rätt profil för just ditt ärende. Vi matchar din förfrågan med den advokatbyrå eller juristbyrå som är bäst lämpad att utföra ditt uppdrag. Fyll i formuläret så får du oftast hjälp redan inom 24 timmar på vardagar. Anmälan är gratis och den är inte bindande.





  Så hittar vi en lämplig jurist åt dig i Kungälv

  1. Fyll i formuläret här intill. Du anger namn, kontaktuppgifter och beskriver ärendet i korthet. Du behöver inte gå in på detaljnivå.
  2. JuristMatch söker efter den bästa juristbyrån för att utföra ditt ärende i Kungälv. Vår tjänst är helt gratis.
  3. Oftast har du svar redan inom ett dygn på vardagar. En advokat eller jurist kontaktar dig och beskriver hur de kan lösa ditt ärende.
  4. I samband med din första kontakt med en advokatbyrå eller juristbyrå får du även reda på vad deras tjänst kommer att kosta. Du kan då välja om du vill anlita dem eller inte.

  Advokatbyråer och juristbyråer i Kungälv

  Här samlar vi en lista med några av de advokater och jurister som erbjuder sina tjänster i Kungälv:

  Inriktning: Familjejurist

  Adress:

  Utmarksvägen 8

  442 39 Kungälv

  Inriktning: Familjerätt, nationell kedja

  Adress:

  Gamla Gärdesgatan 10 B

  442 30 Kungälv

  Listan ovan är inte helt uttömmande. Det kan även finnas jurister och advokater med specialisering som är redo att hjälpa dig. Dessutom finns jurister som har digitala juristtjänster. Fyll i formuläret så hjälper vi dig att hitta en lämplig juristfirma för ditt ärende.

  Är det en familjejurist, generalist eller specialiserad advokat som behövs?

  Det finns flera olika typer av jurister och advokater i Kungälv att välja bland. Ska du anlita en familjejurist, jurist med brett utbud av tjänster eller en advokat med särskild specialisering? Det är det vi på JuristMatch kan så bra. Vi matchar ditt ärende med den typ av advokatbyrå som är bäst lämpad att utföra det.

  Många av dem vi hjälper söker en familjejurist. De är duktiga på allt som har med familjejuridik att göra, exempelvis i samband med giftermål, skilsmässa (äktenskapsskillnad) och dödsfall. En familjeadvokat kan förbereda ett äktenskapsförord. De kan bistå med bodelningsförrättare i samband med bodelning. De kan också hjälpa till med en boutredningsman vid bouppteckning. Bara för att nämna några exempel.

  För företagsangelägenheter (bolagsrätt) har du nytta av de tjänster som en bolagsjurist eller affärsjurist har att erbjuda. De hjälper dig att genomföra generationsskifte i företaget, de bistår vid företagsöverlåtelser, omstrukturering och bolagsbildning, de genomför juridisk due diligence med mera. En företagsjurist är också bra på att skriva korrekta kompanjonsavtal, aktieägaravtal, samarbetsavtal, sekretessavtal och andra avtal.

  Tre saker att tänka på när du anlitar en advokat eller jurist i Kungälv

  • Ta reda på om du har någon försäkring som täcker eventuella juristkostnader och juridisk rådgivning. Vissa försäkringar kan vara till nytta under vissa förutsättningar. Hit hör bland annat hemförsäkringen, olycksfallsförsäkringen och eventuell fordonsförsäkring eller företagsförsäkring om du har sådana.
  • Räcker det med en generalist eller behöver du en specialist? Det kan vara dyrare per timme att anlita en specialist, men om ditt ärende är lite mer krävande kan det löna sig att ta hjälp av en specialiserad advokat.
  • Använd JuristMatch för att hitta rätt advokatfirma direkt. Vi matchar ditt ärende med en advokat eller jurist som har rätt kompetens och som är tillgänglig i princip omgående.

  Vanliga frågor

  Vi hjälper dig att få kontakt med en kvalificerad advokatbyrå eller juristbyrå i Kungälv utifrån den förfrågan som du skickar in. Du kan ofta förvänta dig svar redan inom ett dygn. Tjänsten är gratis.

  Det brukar inte ta mer än 24 timmar innan du får svar från en passande jurist eller advokat.

  Det är gratis att använda JuristMatch. Du betalar oss inget – varken direkt eller indirekt.

  De flesta juristtjänstser i Kungälv kostar 1500 – 3000 kronor per timme, men det kan variera mycket. Priset beror bland annat på vilken typ av hjälp du behöver, kompetensnivå på den advokat du anlitar och hur länge uppdraget pågår.

  Vi arbetar med jurister och advokater inom samtliga rättsområden. Många ärenden faller inom familjerätt och affärsjuridik, men vi assisterar dig gärna med att hitta en jurist med expertis inom immaterialrätt, brottmål, skadestånd, fastighetsrätt eller något annat område.