Jurist KUNGSBACKA

Hitta en passande jurist eller advokat i Kungsbacka

JuristMatch är en tjänst som hjälper dig att snabbt få kontakt med en kvalificerad jurist, familjejurist eller advokat i Kungsbacka – med rätt kompetens att lösa just ditt uppdrag. Fyll i formuläret så hjälper vi dig att hitta en advokatbyrå eller juristbyrå som har rätt kvalifikationer och som finns tillgänglig att hjälpa dig omgående. Anmälan är inte bindande och tjänsten är helt gratis.

  Så går det till när vi hittar en duktig jurist i Kungsbacka

  1. Ange namn, kontaktuppgifter och en kort beskrivning av ditt ärende i formuläret här intill.
  2. Vi tar med oss informationen till den juristbyrå i Kungsbacka som har bäst matchande profil för att lösa ditt ärende. Tjänsten är gratis.
  3. Nästan omgående – i de flesta fall inom loppet av 24 timmar (på vardagar) blir du kontaktad av en duktig advokat eller jurist som är redo att sätta igång med uppgiften.
  4. Först efter den första kontakten med en advokat eller jurist avgör du om du vill anlita dem. Du får i samband med denna första kontakt också reda på vilken timtaxa de kan erbjuda dig. Anmälan via JuristMatch är inte bindande på något sätt.

  Advokatbyråer och juristbyråer i Kungsbacka

  Här nedan har vi skapat en lista med de främsta juristbyråerna och advokatbyråerna som erbjuder sina tjänster i Kungsbacka.

  Inriktning: Familjejurist

  Adress:

  Borgmästaregatan 5E

  434 32 Kungsbacka

  Inriktning: Advokater med bred inriktning, fullservicebyrå

  Adress:

  Energigatan 12

  434 37 Kungsbacka

  Inriktning: Advokatfirma med brett tjänsteutbud, full service

  Adress:

  Valands promenad 3

  434 32 Kungsbacka

  Inriktning: Advokatbyrå med brett utbud av tjänster, fullservicebyrå

  Adress:

  Rydetvägen 93

  439 35 Onsala

  Inriktning: Advokat med bred inriktning på sina tjänster, fullservicebyrå

  Adress:

  Nygatan 5

  434 30 Kungsbacka

  Inriktning: Familjerätt, nationell kedja

  Adress:

  Västergatan 27 A

  434 30 Kungsbacka

  Listan med juristbyråer och advokatbyråer kan göras längre, exempelvis med advokater med särskild specialisering eller jurister som främst erbjuder digitala tjänster. Använd formuläret så hittar vi en jurist med rätt profil för ditt ärende.

  Vad är bästa val för ditt ärende i Kungsbacka – en familjejurist, advokat eller generalist?

  Med JuristMatch behöver du inte fundera på vilken typ av juristbyrå som är bäst lämpad att lösa din uppgift. Vi hjälper dig att hitta en advokat eller jurist som har rätt kompetens utifrån den anmälan som du gör här via formuläret.

  Ofta är det en familjejurist som behövs. De är experter på familjerätt och kan allt som har med relationer, familj och dödsfall att göra. Till exempel kan de bistå med äktenskapsförord inför ett giftermål eller under äktenskapet. De kan hjälpa till med en bodelningsförrättare i samband med skilsmässa (äktenskapsskillnad) och bodelning, eller en boutredningsman vid bouppteckning.

  För dig som är förtagare finns möjlighet att få juridisk rådgivning och annan hjälp av en affärsjurist / bolagsjurist. De är duktiga på bolagsrätt och kan hantera ärenden så som generationsskifte, företagsöverlåtelser och due diligence. En företagsjurist, som de också kallas, kan dessutom skriva kompanjonsavtal, samarbetsavtal, aktieägaravtal och andra avtal som har med företagande att göra.

  Tre saker du kan tänka på när du ska anlita en advokat i Kungsbacka

  • Ta reda på om någon av dina försäkringar kan ge ersättning för juridiska kostnader. Det händer att exempelvis hemförsäkringar, bolagsförsäkringar, olycksfallsförsäkringar och fordonsförsäkringar ger ersättning i vissa specifika lägen.
  • Ska du anlita en specialist direkt? Generalister är duktiga på många ärenden och de kan ofta vara billigare. Men kräver uppdraget särskild kompetens kan det bli både bättre och billigare totalt sett att anlita en specialiserad advokat.
  • Ta hjälp av den matchningstjänst som JuristMatch erbjuder så att du snabbt kan hitta en jurist i Kungsbacka som har rätt profil för ditt ärende och som är redo att börja arbeta direkt.

  Vanliga frågor

  JuristMatch är en gratistjänst för att du snabbt ska hitta en jurist eller advokat i Kungsbacka som har rätt profil för ditt uppdrag och som är redo att sätta igång mer eller mindre omgående. Du blir uppringd av en advokatbyrå som berättar hur de kan lösa uppgiften. Vår tjänst är gratis.

  När du skickat in formuläret här på JuristMatch.se sätter vi igång och letar efter en passande juristfirma direkt. Du kan i de flesta fall förvänta dig svar inom ett dygn på vardagar.

  Du betalar inget till oss. JuristMatch är gratis och det finns inga dolda avgifter. Du betalar ordinarie arvode till den juristbyrå eller advokatfirma som du eventuellt väljer att anlita.

  Priset varierar mellan olika advokatbyråer och beror på vad du behöver hjälp med, hur länge uppdraget pågår och huruvida det kräver spetskompetens eller inte. De flesta uppdrag kostar mellan 1500 och 3000 kronor i timmen. Vissa tjänster kan kosta upp till 6000 kronor per timme, men det är mycket ovanligt.

  JuristMatch jobbar med alla typer av uppdrag. Ofta handlar det om familjejuridik eller affärsjuridik, men det går lika bra att få hjälp om du behöver hitta en advokat som kan brottmål, skadestånd, immaterialrätt eller fastighetsrätt, bara för att nämna några exempel.