Jurist Linköping

Hitta en advokat eller jurist i Linköping

JuristMatch.se är en gratis tjänst för dig som letar efter en advokat, jurist eller familjejurist i Linköping. Fyll i formuläret så ser vi till att du får kontakt med en kvalificerad advokatbyrå eller juristbyrå. Vanligtvis får du svar redan inom ett dygn (vardagar).

  Vad önskar du hjälp med?

  Så fungerar JuristMatch

  1. Fyll i dina uppgifter i formuläret här intill och berätta vilken typ av jurist du söker i Linköping.
  2. JuristMatch matchar din ansökan med de jurister och advokater som passar bäst.
  3. Snabbt svar – du får troligtvis kontakt redan inom 24 timmar (vardagar). Tjänsten är gratis och ej bindande.
  4. När en advokatfirma eller juristfirma kontaktar dig bestämmer du om du vill anlita byrån eller inte.

  Juristbyråer och advokatbyråer i Linköping – lista

  Här samlar vi några av de viktigaste advokatfirmorna och juristbyråerna i Linköping.

  Inriktning:  Familjejuridik

  Adress:

  Repslagaregatan 5

  582 22 Linköping

  Inriktning: Familjejurist

  Adress:

  Infanterivägen 2

  587 58 Linköping

  Inriktning: Generalist, fullservicebyrå

  Adress:

  Kungsgatan 34

  581 03 Linköping

  Inriktning: Advokatbyrå – generalist, fullservice

  Adress:

  Hertig Karlsgatan 2

  582 21 Linköping

  Inriktning: Familjerätt, rikstäckande

  Adress:

  Klostergatan 20

  582 23 Linköping

  Inriktning: Familjejurist (nationell kedja)

  Adress:

  S:t Larsgatan 17

  582 24 Linköping

  Utöver de byråer som vi listar här finns ytterligare juristbyråer och advokatbyråer med specialisering samt sådana som erbjuder digitala tjänster. Skicka en förfrågan via formuläret så hjälper vi dig att få kontakt med en passande jurist eller advokat.

  Kontakt med jurist, familjejurist eller advokat i Linköping?

  Behöver du få kontakt med en familjejurist i Linköping? Kanske en jurist mer generellt sett? Eller önskar du juridisk rådgivning av en specialiserad advokat? Med JuristMatch är det enkelt. Du behöver bara fylla i formuläret så matchar vi dig med en jurist som har de kvalifikationer som ditt ärende kräver.

  Bland våra jurister finns dels flera generalister. De är bra på att lösa de flesta ärenden till ett rimligt pris. Men vi har även advokater och jurister med specialkompetens som kan hjälpa dig med lite mer krävande uppdrag.

  Om det är en familjejurist du söker har vi kontakt med flera byråer som har familjerätt som specialitet. De kan hjälpa med bouppteckning & arv, en bodelningsförrättare eller boutredningsman, bodelning vid skilsmässa / äktenskapsskillnad eller dödsfall, äktenskapsförord och vårdnadstvist. Bara för att nämna några exempel.

  Vissa av de advokater och jurister som vi jobbar med har bolagsrätt och affärsjuridik som huvudinriktning. De hjälper vid generationsskifte, avtal, kompanjonsavtal, immaterialrätt, aktieägaravtal, företagsöverlåtelse, due diligence och liknande ärenden.

  Saker att tänka på inför kontakt med juristbyrå eller advokatbyrå

  • Kontakta ditt försäkringsbolag och hör om din försäkring täcker den typ av ärende som du söker konsultation för. Att få hjälp att täcka kostnader för advokat eller jurist kan betyda mycket.
  • Behöver du anlita en specialist eller räcker en generalist? Generalister är ofta billigare för enklare ärenden, men det kan löna sig att anlita en specialist i mer specifika fall.
  • Utnyttja vår gratis tjänst för att söka efter en passande jurist. Det kan spara dig tid och pengar.

  Vanliga frågor

  Vi sätter dig i kontakt med en jurist eller advokat i Linköping som är kompetent inom det område som du behöver hjälp med. Vi jobbar med flertalet juristbyråer och advokatbyråer vilket betyder att vi kan hitta en juristfirma som motsvarar ditt behov. Ange dina uppgifter i formuläret så får du troligen svar redan inom ett dygn om det är vardag. Det är gratis att använda JuristMatch.se och din anmälan är inte bindande.

  Vi har samarbete med i princip alla slags jurister i Linköping. Några av de vanligaste förfrågningarna gäller kontakt med familjejurist eller affärsjurist (bolagsjurist / företagsjurist). Men vi hjälper dig gärna att nå en skattejurist, fastighetsjurist eller avtalsjurist också – eller en jurist som kan hjälpa dig med brottmål, skadestånd och mycket mer.

  JuristMatch.se är en 100% gratis tjänst. Du betalar inget för att få kontakt med en bra juristbyrå i Linköping – inte heller är din ansökan bindande på något sätt.

  Timarvodet för en advokat eller jurist i Linköping varierar mycket. Generellt sett från 1500 kronor till 6000 kronor per timme, mycket beroende på typ av tjänst som du efterfrågar, eventuella krav på specialkompetens och hur långt eller omfattande uppdraget är.

  Efter att du skickat in din anmälan sätter vi igång och kontaktar relevanta juristbyråer och advokatbyråer i Linköping. Det brukar inte ta mer än ett dygn på vardagar innan du blivit kontaktad av minst en matchande byrå.