Jurist NORRKÖPING

Få kontakt md en advokat eller jurist i Norrköping

JuristMatch.se hjälper dig att helt gratis att komma i kontakt med en kvalificerad advokat eller juristbyrå i Norrköping. Oavsett om du behöver en familjejurist, affärsjurist eller annan typ av jurist får du oftast svar inom 24 timmar på vardagar. Skicka en förfrågan nu – den är inte bindande!

  Vad önskar du hjälp med?

  Så får du kontakt med en jurist eller advokat i Norrköping

  1. Fyll i dina uppgifter i formuläret här intill. Där skriver du också vad för slags juridisk rådgivning du är i behov av.
  2. JuristMatch.se kontaktar relevanta juristbyråer och advokatbyråer.
  3. Vanligtvis redan inom ett dygn (vardagar) får du kontakt men den jurist eller advokat som är mest lämpad för uppdraget.
  4. Tjänsten är helt gratis och din anmälan är inte bindande. Du bestämmer först efter att ha fått kontakt med en juristbyrå om du vill anlita dem eller inte.

  Söker du en juristbyrå eller advokatbyrå i Norrköping? – Lista

  Här samlar vi några av de främsta byråerna med jurister och advokater i Norrköping.

  Inriktning: Familjejurist

  Adress:

  Gamla Rådstugugatan 36

  602 32 Norrköping

  Inriktning: Familjerätt

  Adress:

  Garvaregatan 18 B

  602 21 Norrköping

  Inriktning: Advokatbyrå med bred inriktning (fullservice)

  Adress:

  Bråddgatan 14

  602 22 Norrköping

  Inriktning: Bolagsjurist

  Adress:

  Skolgatan 1

  602 25 Norrköping

  Inriktning: Advokatfirma med fullservice – generalister

  Adress:

  Saltängsgatan 15

  602 22 Norrköping

  Inriktning: Advokatbyrå med bred inriktning, fullservice

  Adress:

  Gamla Torget 3

  602 24 Norrköping

  Inriktning: Advokater med generell inriktning / full service

  Adress:

  Slottsgatan 116

  602 22 Norrköping

  Inriktning: Familjejuridik, nationell kedja

  Adress:

  Olai Kyrkogata 40, våning 2

  602 32 Norrköping

  Inriktning: Familjerätt / familjeadvokat – nationell täckning

  Adress:

  Södra Promenaden 140

  602 31 Norrköping

  Listan är inte helt uttömmande. Det finns utöver dessa även ett antal specialiserade advokatbyråer och juristbyråer och de som främst arbetar digitalt. Genom att fylla i formuläret sätter vi dig i kontakt med en byrå som passar.

  Familjejurist, advokat eller allmän jurist?

  Oavsett om du behöver anlita en familjejurist, generalist eller specialiserad advokat i Norrköping finns vi här för att hjälpa dig att hitta rätt.

  JuristMatch.se har ett brett kontaktnät bland advokatbyråer och juristbyråer. Flera av dessa är generalister – ett bra val när du har ett mer allmänt ärende, men de har ibland också vissa specialistkompetenser.

  Några byråer har familjejurist som huvudinriktning. De är bra på ärenden som exempelvis bodelning, äktenskapsskillnad (skilsmässa) och äktenskapsförord. Familjejurister kan också hjälpa dig med bouppteckning & arv, samt anordna en bodelningsförrättare eller boutredningsman – bara för att nämna några exempel.

  Andra byråer har affärsjuridik som specialisering med kunskap även inom angränsande områden som skadestånd, immaterialrätt, skatterätt och bolagsrätt. En affärsjurist kan bland annat hjälpa dig med generationsskifte, due diligence, företagsöverlåtelser, aktieägaravtal, kompanjonsavtal och andra samarbetsavtal.

  Självklart finns även jurister med kompetens inom andra specifika inriktningar så som brottmål, fastighetsrätt, upphovsrätt och tvist med mera.

  Tänk på detta när du söker juridisk rådgivning

  • Din hemförsäkring, företagsförsäkring, olycksfallsförsäkring eller annan försäkring kan täcka vissa kostnader för advokat eller jurist. Du bör alltid kontakta ditt försäkringsbolag och reda ut vad som gäller innan du betalar för en tjänst.
  • Anlita en generalist eller specialist? Det kan vara billigare per timme med en advokatbyrå eller jurist som arbetar som generalister och det duger bra för mer allmänna ärenden. Har du en mer specifik eller krävande fråga kan det löna sig att satsa på en specialiserad byrå istället.
  • Få kontakt lätt och snabbt med den jurist eller advokat som passar bäst genom att använda JuristMatch.se.

  Vanliga frågor

  Denna tjänst finns till för att du lättare ska få kontakt med en jurist i Norrköping. Du anmäler dig gratis och anmälan är inte bindande. Därefter tar vi kontakt med byråer som matchar din förfrågan. På vardagar har du svar från en juristbyrå eller advokatbyrå oftast redan inom ett dygn.

  Vi har ett brett kontaktnät bland advokater och jurister i Norrköping. Du kan exempelvis få kontakt med en familjejurist, företagsjurist eller juristfirma med bred eller specialiserad inriktning. Fyll i formuläret och berätta om vilken typ av juridisk hjälp du behöver så får du oftast svar inom 24 timmar på vardagar.

  Själva tjänsten med att matcha dig med en passande advokat eller jurist kostar inget. Du betalar varken för anmälan eller för att få svar. Det enda du betalar är ordinarie arvode till den advokatbyrå eller juristfirma som du anlitar (och givetvis endast om du väljer att tacka ja till deras erbjudande).

  Advokatarvoden varierar vanligtvis från 1500 till 6000 kronor per timme. Det är stor variation beroende på typ av jurist, vilket slags ärende det gäller och hur länge du behöver engagera en advokatbyrå.

  Vi sätter igång och jobbar direkt efter att du skickat in formuläret. I de flesta fall kommer en eller flera byråer att kontakta dig redan inom 24 timmar om det är vardag.