Jurist NYKÖPING

Hitta bäst lämpade jurist eller advokat i Nyköping

JuristMatch.se hjälper dig att snabbt får kontakt med en kvalificerad advokat, familjejurist eller jurist i Nyköping. Fyll i formuläret här intill så kontaktar en juristbyrå eller advokatbyrå med rätt kompetensprofil dig, som regel inom 24 timmar på vardagar. Anmälan är inte bindande och tjänsten är helt gratis!

  Så får du kontakt med en duktig advokat i Nyköping

  1. Ange dina kontaktuppgifter i formuläret och beskriv gärna kortfattat vad ditt ärende gäller. Du behöver inte gå in på detaljer.
  2. Vi hjälper dig att hitta en advokat eller jurist i Nyköping som har rätt profil.
  3. Inom ett dygn (på vardagar) kan du som regel räkna med att bli uppringd av en kvalificerad advokatbyrå som är redo att ta sig an ditt uppdrag.
  4. Först efter den första kontakten med en jurist bestämmer du om du vill anlita den juristbyrån eller inte. Anmälan är inte bindande.

  Juristbyråer och advokatbyråer i Nyköping

  Här samlar vi de främsta juristbyråerna och advokatbyråerna i Nyköping. Det kan finnas fler – använd kontaktformuläret så hjälper vi dig att hitta rätt advokat för ditt ärende.

  Inriktning: Affärsjurist

  Adress:

  Brunnsgatan 5 B

  611 32 Nyköping

  Inriktning: Familjejurist

  Adress:

  Östra Storgatan 13 B

  611 34 Nyköping

  Inriktning: Familjerätt

  Adress:

  Stora Torget

  611 22 Nyköping

  Inriktning: Ekobrott, skattejurist

  Adress:

  Östra Storgatan 3

  611 34 Nyköping

  Inriktning: Advokat med bred inriktning, fullservicebyrå

  Adress:

  Västra Trädgårdsgatan 39

  611 32 Nyköping

  Inriktning: Familjejuridik, nationell kedja

  Adress:

  Östra Storgatan 14

  611 34 Nyköping

  Det kan finnas fler advokater och jurister i Nyköping som har specialkompetens eller som främst erbjuder juridisk rådgivning digitalt. Använd formuläret så hjälper vi dig att få kontakt med en advokatbyrå som har rätt kunskapsprofil.

  Familjejurist, specialiserad advokat eller jurist med bred kompetens – vad behöver du?

  Det finns ett stort antal juristbyråer att välja bland i Nyköping. Hur vet man vilken som är bäst lämpad? Här kommer JuristMatch in i bilden. Vi hittar en advokatfirma som har rätt profil baserat på de uppgifter som du lämnar. Du slipper ringa runt – vi gör det jobbet åt dig.

  Många av dem som använder oss letar efter en familjejurist. Detta är valet för dig om ditt ärende rör exempelvis äktenskap, skilsmässa, dödsfall eller arv. En familjeadvokat hjälper dig med sådant som rör bouppteckning, exempelvis genom att förse dig med en boutredningsman. De kan också hjälpa till vid äktenskapsskillnad, exempelvis med bodelning där de kan ordna med bodelningsförrättare eller klargöra omständigheterna kring en vårdnadstvist.

  Driver du ett företag eller har en tvist med ett bolag kan en affärsjurist vara till nytta. En bolagsjurist kan hjälpa till med kompanjonsavtal och aktieägaravtal. En advokat med bolagsrätt som expertis kan även bistå vid ett generationsskifte, en företagsöverlåtelse eller due diligence.

  Vad ska man tänka på när man anlitar en jurist i Nyköping?

  • Ta reda på om någon av dina försäkringar har täckning för juridisk hjälp. Det händer att det går att få ersättning genom olycksfallsförsäkringen, hemförsäkringen, fordonsförsäkringar eller eventuell företagsförsäkring. Det beror dock på ärendet och det finns flera begränsningar. Hör med ditt försäkringsbolag.
  • Kräver ditt ärende en specialist eller räcker det med en advokat med generell kompetens? För enklare ärenden kan det vara billigare att anlita en jurist med bred kompetens. Är ditt ärende mer specifikt kan det dock löna sig att anlita en specialist.
  • Dra nytta av JuristMatch för att få kontakt med en juristfirma som har rätt kompetens för just ditt ärende. Det är det lättaste sättet att hitta bäst lämpade advokatfirma.

  Vanliga frågor

  Vår tjänst är ett sätt att snabbt och utan extra kostnad få kontakt med en advokatbyrå i Nyköping som har rätt kompetens för att lösa just ditt ärende. Du anger kortfattat vad du vill ha hjälp med så ordnar vi så att du blir kontaktad av en juristbyrå som passar bra för ditt uppdrag.

  Det kostar inget att använda JuristMatch.se. Vi tar inte ut någon avgift – varken direkt eller indirekt. Däremot behöver du givetvis betala den advokat som du väljer att anlita, om du bestämmer dig för att göra det.

  Timtaxan för en jurist i Nyköping varierar en hel del och beror bland annat på vilken typ av ärende det är, hur länge det pågår och vilka krav på spetskompetens som finns. De flesta advokater brukar kosta mellan 1500 och 3000 kronor i timmen, vissa (i undantagsfall) kostar upp till 6000 kronor.

  Efter att du skickat oss dina kontaktuppgifter brukar det inte dröja mer än ett dygn på vardagar förrän du har svar från en jurist.

  JuristMatch.se har möjlighet att förmedla alla typer av jurister. I de flesta fall handlar det om en familjejurist eller affärsjurist / företagsjurist. Men vi kan även bistå om ditt ärende rör brottmål, skadestånd, avtalsrätt, fastighetsrätt eller annat rättsområde.