Jurist ÖREBRO

Hitta bäst lämpade jurist eller advokat i Örebro

JuristMatch är en gratistjänst för dig som snabbt vill få kontakt med en duktig advokat, familjejurist eller jurist i Örebro. Du behöver bara fylla i kontaktformuläret så hjälper vid dig att hitta en kompetent advokatbyrå eller juristbyrå. I de flesta fall har du svar redan inom 24 timmar på vardagar. Anmälan är inte bindande.

  Så hittar JuristMatch bästa advokat för dig i Örebro

  1. Använd formuläret här intill för att lämna dina kontaktuppgifter. Du kan också beskriva ditt ärende i korta drag, utan att gå in på detaljer.
  2. Vi tar del av informationen och kontaktar juristbyråer och advokatbyråer som har rätt kompetens.
  3. Inom loppet av ett dygn (på vardagar) får du som regel kontakt med en kvalificerad juristfirma.
  4. Du bestämmer först efter den första kontakten med en advokatfirma om du vill kontakta dem eller inte. Anmälan innebär inga förbindelser och är helt kostnadsfri.

  Advokatbyråer och juristbyråer i Örebro – lista

  Här listar vi några av de mest framstående advokaterna och juristerna som erbjuder tjänster i Örebro. Tänk dock på att det kan finnas ytterligare advokater, speciellt sådana som är specialister. Spar tid och låt JuristMatch hjälpa dig att hitta en advokatbyrå som är lämpad för ditt uppdrag!

  Inriktning: Familjejurist

  Adress:

  Klostergatan 23

  703 61 Örebro

  Inriktning: Familjejuridik

  Adress:

  Lövstagatan 24

  703 56 Örebro

  Inriktning: Familjerätt

  Adress:

  Borgmästargatan 9

  702 25 Örebro

  Inriktning: Affärsjurist

  Adress:

  Nikolaigatan 3

  702 10 Örebro

  Inriktning: Bolagsjurist

  Adress:

  Oskarsparken 1

  702 12 Örebro

  Inriktning: Advokater med bred inriktning, fullservicebyrå

  Adress:

  Kansligatan 1

  703 61 Örebro

  Inriktning: Advokater med generell inriktning, full service

  Adress:

  Fabriksgatan 8

  702 10 Örebro

  Inriktning: Advokat med brett serviceutbud, fullservice

  Adress:

  Kungsgatan 1

  702 11 Örebro

  Inriktning: Jurist med generell inriktning, fullservicebyrå

  Adress:

  MyOffice

  Stenbackevägen 6

  702 25 Örebro

  OBS – digital hantering av ärenden, ej besök

  Inriktning: Advokatfirma med bred inriktning, full service

  Adress:

  Klostergatan 23

  703 61 Örebro

  Inriktning: Advokatfirma med brett tjänsteutbud

  Adress:

  Järntorgsgatan 12

  703 61 Örebro

  Inriktning: Familjejurist, nationell kedja

  Adress:

  Drottninggatan 27

  702 22 Örebro

  Använd formuläret här på JuristMatch så hjälper vi dig att få kontakt med fler jurister och advokater med tjänsteutbud i Örebro. Det kan finnas fler specialister och digitala byråer som passar ditt ärende.

  Vad är bäst för dig – familjejurist, generalist eller specialiserad advokat?

  Varje ärende är unikt. Vissa ärenden kan en jurist med generell inriktning hantera. Andra kräver en specialiserad advokats kunskap och erfarenhet. Använder du JuristMatch så hjälper vi dig att matcha just ditt ärende med den advokatbyrå som är bäst lämpad att lösa din uppgift i Örebro.

  En familjejurist är bra på att lösa ärenden som rör äktenskap och skilsmässa (eller äktenskapsskillnad som det kallas på juristspråk). De hjälper till med bodelningsförrättare och kan allt om bodelning, vårdnadstvister och äktenskapsförord. En familjeadvokat kan också ta hand om ärenden som rör dödsfall och arv. De erbjuder tjänster kring bouppteckning och kan ställa upp med en boutredningsman.

  En företagsjurist (vilket även kallas för affärsjurist eller bolagsjurist) hjälper dig med aktieägaravtal, kompanjonavtal, sekretessavtal och samarbetsavtal. De kan också bereda vägen för generationsskifte och företagsöverlåtelser samt bistå med due diligence och andra tjänster som rör bolagsrätt.

  Tre saker att tänka på när du anlitar en advokat i Örebro

  • Kan du få ersättning från en försäkring? Hemförsäkringar, fordonsförsäkringar, företagsförsäkringar och olycksfallsförsäkringar kan ge ersättning för juridisk hjälp under vissa förutsättningar. Hör med ditt försäkringsbolag om du kan få ersättning.
  • Är du i behov av en generalist eller specialiserad advokat?  Generalister kan ibland vara billigare per timme och brukar räcka i många situationer. Men när ditt ärende är av smalare karaktär eller kräver specialistkunskap brukar det löna sig att anlita en specialist istället.
  • Ta hjälp av JuristMatch.se för att snabbt få kontakt med den advokatbyrå i Örebro som är bäst lämpad att lösa din uppgift.

  Vanliga frågor

  Här på JuristMatch.se kan du lätt få kontakt med en jurist eller advokat som har den profil som ditt ärende kräver. Du behöver bara fylla i dina uppgifter i formuläret så tar vi hand om resten. En kvalificerad jurist kontaktar dig vanligtvis redan inom 24 timmar på vardagar. Tjänsten är gratis.

  Med JuristMatch kan du få kontakt med advokater och jurister inom alla rättsområden. Många ärenden rör familjejuridik eller affärsjuridik men vi förmedlar även jurister med specialisering på brottmål, immaterialrätt, skadestånd, avtalsrätt, fastighetsrätt och mycket mer.

  Det är helt gratis att använda denna tjänst och du förbinder dig givetvis inte att anlita en advokat genom att göra en ansökan.

  Priset för advokater varierar men i de flesta fall brukar timtaxan vara mellan 1500 och 3000 kronor. I vissa fall kostar det uppåt 6000 kronor per timme men det är ovanligt. Priset beror på krav på specialisering, uppdragets karaktär och hur länge du behöver anlita juristens tjänster.

  I de flesta fall inom 24 timmar på vardagar.