Jurist SKELLEFTEÅ

Hitta bäst passande jurist eller advokat i Skellefteå

JuristMatch är en tjänst för dig som snabbt och enkelt vill få kontakt med en familjejurist, jurist eller advokat i Skellefteå med rätt kompetens för att ta hand om just ditt ärende. Fyll i formuläret så blir du kontaktad av en passande advokatbyrå eller juristbyrå – oftast redan inom 24 timmar på vardagar. Det är helt gratis att använda JuristMatch och anmälan är inte bindande.

  Vad önskar du hjälp med?

  Så går det till när vi hittar en advokat eller jurist åt dig i Skellefteå

  1. Du börjar med att fylla i formuläret här på sidan. Där anger du ditt namn, kontaktuppgifter samt en kort beskrivning av vad du behöver hjälp med.
  2. JuristMatch förmedlar informationen till den juristbyrå eller advokatbyrå i Skellefteå som har bäst matchande kompetens och erfarenhet för att utföra ditt ärende. Denna tjänst är gratis.
  3. Du blir kontaktad av en advokat eller jurist som berättar hur de kan vara till nytta. Oftast blir du kontaktad redan inom ett dygn (på vardagar).
  4. Efter den första kontakten får du reda på priset för juristfirman och du väljer då om du vill acceptera erbjudandet. Du förbinder dig inte till något genom att använda JuristMatch.

  Juristbyråer och advokatbyråer i Skellefteå

  Här nedan finns en lista med de främsta advokatbyråerna och juristbyråerna i Skellefteå. Utöver dessa finns det jurister med digitala tjänster och specialiserade advokater inom särskilda nischer. Använd JuristMatch så hjälper vi dig att hitta rätt.

  Inriktning: Advokatfirma med brett kompetensområde, fullservicebyrå

  Adress:

  Skeppargatan 23

  931 32 Skellefteå

  Inriktning: Advokater med brett serviceutbud, full service

  Adress:

  Stationsgatan 12

  931 31 Skellefteå

  Inriktning: Advokatbyrå med brett tjänsteutbud, fullservicebyrå

  Adress:

  Kanalgatan 59

  931 32 Skellefteå

  Inriktning: Familjejurist, nationell kedja

  Adress:

  Nygatan 62 B

  931 30 Skellefteå

  Det kan finnas ytterligare jurister och advokater med specialkompetens samt de som har digitalt tjänsteutbud. Använd formuläret för att hitta bäst passande juristbyrå eller advokatbyrå i Skellefteå.

  Är det en familjejurist, generalist eller specialiserad advokat du behöver i Skellefteå?

  Hur vet man egentligen vilken typ av jurist som är bäst att anlita? Är det en familjejurist, jurist med brett tjänsteutbud eller kanske en advokat med särskild specialisering? Vi på JuristMatch är experter på att avgöra vilken typ av juristbyrå som passar bäst för olika ärenden. När du använder vår gratistjänst slipper du själv ringa runt och fråga olika advokatfirmor i Skellefteå. Du spar tid och kanske även pengar genom att hitta rätt direkt.

  Många av dem vi hjälper anlitar en familjejurist. De är duktiga på allt som har med familjerätt att göra – juridik som i huvudsak handlar om privatliv och relationer. Här hittar vi exempelvis tjänster inför giftermål eller skilsmässa (äktenskapsskillnad). En familjejurist kan hjälpa till med en bodelningsförrättare inför en bodelning. En familjeadvokat kan även ställa upp med en boutredningsman i samband med bouppteckning och hantera frågor kring arv, testamente och liknande.

  För ärenden som rör företagande och affärsrelationer är de oftast en affärsjurist som är bäst lämpad. Förutom aktieägaravtal, kompanjonsavtal och andra avtal kan de hjälpa dig med en rad olika tjänster inom bolagsrätt. Hit hör exempelvis juridiska tjänster i samband med generationsskifte, tvist, omstrukturering och företagsöverlåtelser. En bolagsjurist eller företagsjurist kan också genomföra en due diligence i samband med fusioner och förvärv.

  Tre saker att tänka på när du ska anlita en advokat

  • Ta reda på om någon av dina försäkringar ger dig rätt att få ersättning för juridisk rådgivning. Det brukar vara strikta villkor, men det kan faktiskt gå att få hjälp genom exempelvis en hemförsäkring, fordonsförsäkring, företagsförsäkring eller olycksfallsförsäkring, beroende på ärende.
  • Anlita specialist eller generalist i Skellefteå? Ifall ditt ärende inte är ett rent rutinuppdrag kan det löna sig att anlita en specialist även om det kanske är dyrare per timme.
  • Ta hjälp av JuristMatch för att hitta den advokatfirma eller juristbyrå som har den bäst lämpade kompetensprofilen för att utföra ditt ärende. Du spar tid och hittar rätt direkt.

  Vanliga frågor

  JuristMatch.se är en gratis tjänst för dig som behöver hitta en duktig advokat eller jurist i Skellefteå. Du beskriver kortfattat vad du behöver hjälp med så hittar vi en advokatbyrå eller juristbyrå som matchar ansökan. Du blir uppringd av en jurist – oftast redan inom ett dygn på vardagar.

  Det är helt gratis att använda JuristMatch. Vi tar inte ut någon avgift, varken nu eller senare. Det enda du betalar är ordinarie arvode till den advokat eller jurist som du eventuellt väljer att anlita.

  Efter att du skickat in ansökan sätter vi igång och letar en passande juristbyrå direkt. Du har i de flesta fall svar redan inom ett dygn på vardagar.

  Timtaxan varierar mellan olika advokatbyråer och beror på typ av tjänst, uppdragets längd, krav på specialisering med mera. Ofta är priset 1500–3000 kronor per timme, men det är inte alltid du behöver använda en hel timme.

  Vi arbetar med alla juridiska specialiseringar. Utöver generalister, familjejurister och affärsjurister kan vi hjälpa dig att hitta en jurist som är expert på brottmål, skadestånd, immaterialrätt, fastighetsrätt, skatterätt eller något annat juridiskt område.