Jurist SKÖVDE

JuristMatch hjälper dig hitta en bra jurist eller advokat i Skövde

Behöver du anlita en jurist, familjejurist eller advokat i Skövde eller Skara? Använd JuristMatch för att få kontakt med en juristbyrå eller advokatbyrå med rätt profil för ditt uppdrag. Fyll i formuläret så blir du kontaktad av en advokatfirma – oftast redan inom ett dygn på vardagar. Tjänsten är helt gratis och din anmälan är inte bindande.

  Vad önskar du hjälp med?

  Så lätt får du kontakt med en duktig jurist i Skövde

  1. Använd formuläret här intill. Du behöver bara ange dina kontaktuppgifter och gärna berätta lite kortfattat om vad ditt ärende gäller.
  2. JuristMatch förmedlar informationen till några av de bästa advokatbyråerna i Skövde.
  3. Du kan räkna med snabbt svar. I de flesta fall återkommer en juristfirma redan inom ett dygn (på vardagar).
  4. Det är först efter den första kontakten med en jurist som du bestämmer dig för om du vill anlita juristbyrån eller inte. Din anmälan är inte bindande och du betalar inget för tjänsten.

  Lista med framstående juristbyråer och advokatbyråer i Skövde och Skara

  Här nedan har vi samlat några av de bästa juristbyråerna och advokatbyråerna i Skövde och Skara. Listan är inte nödvändigtvis uttömmande. Använd formuläret för att ta hjälp av oss för att få kontakt med den advokatfirma som bäst matchar ditt behov.

  Inriktning: Affärsjurist

  Adress:

  Skolgatan 22

  541 24 Skövde

  Inriktning: Advokat med full serviceinriktning (generalist)

  Adress:

  Rådhusgatan 13

  541 30 Skövde

  Inriktning: Familjejurist (nationell kedja)

  Adress:

  Storgatan 17

  541 30 Skövde

  Om du behöver juridisk hjälp av en advokat i Skövde eller Skara kan det finnas fler juristbyråer som är tillgängliga. Vissa erbjuder tjänster främst digitalt och så finns det byråer med särskild specialisering. Använd formuläret och låt oss hitta den advokatbyrå som är bäst lämpad för ditt uppdrag.

  Anlita en familjejurist, allmän jurist eller advokat med specialisering i Skövde?

  Med JuristMatch behöver du inte själv kontakta olika juristbyråer för att upptäcka vilken som är bäst. Vi hjälper dig att få direktkontakt med en advokatbyrå i Skövde (eller Skara) som har rätt kompetens för att lösa ditt ärende.

  Många som använder vår tjänst är ute efter en familjejurist. De är bland annat behjälpliga vid ärenden som rör skilsmässa, samboseparation och dödsfall. De hjälper till med bodelning och bouppteckning och kan förse dig med en bodelningsförrättare eller boutredningsman. En familjeadvokat kan även ordna med äktenskapsskillnad, äktenskapsförord och bistå vid vårdnadstvist.

  Är du företagare eller har ett ärende som kräver kompetens inom bolagsrätt har du nytta av en affärsjurist, även kallad bolagsjurist eller företagsjurist. En sådan kan hjälpa dig med avtal så som aktieägaravtal och kompanjonsavtal. De har även kunskap om due diligence, företagsöverlåtelser och generationsskifte – och mycket mer. 

  Vad ska man tänka på när man anlitar en advokat i Skövde? Tre saker:

  • Ta reda på om du kan få ersättning för juridisk hjälp eller juridisk rådgivning via din försäkring. Hemförsäkringar, bilförsäkringar, företagsförsäkringar och olycksfallsförsäkringar brukar innehålla klausuler för detta. Ring ditt försäkringbolag och fråga!
  • Ska du anlita en generalist eller specialist? Priset är (oftast) högre per timme för specialister. Är ditt ärende av generell karaktär kan det bli billigast med en generalist. Men har du ett mer specifikt ärende kan det bli både billigare och bättre i slutändan att anlita en advokat med specialisering.
  • Ta hjälp av JuristMatch.se för att få kontakt med den advokatbyrå eller juristbyrå som bäst matchar ditt behov.

  Vanliga frågor

  Det är enkelt. Du fyller bara i dina uppgifter i formuläret så gör vi resten. Vi kontaktar relevanta juristbyråer och förmedlar sedan kontakten så att du blir uppringd av en advokatbyrå som har rätt profil.

  Ja! Det är helt gratis att söka en jurist eller advokat med hjälp av JuristMatch.se. Vi tar inte betalt på något sätt och du betalar inget extra till den advokatbyrå som du väljer att anlita. Avstår du från erbjudandet kostar det givetvis inget då heller.

  I de allra flesta fall får du kontakt med en advokat inom loppet av 24 timmar på vardagar.

  Det beror på. Varje juristbyrå har sina taxor och priset varierar med kompetens, inriktning, typ av ärende och hur lång tid uppdraget pågår. Som riktlinje kan vi säga att de flesta jurister i Skövde kostar mellan 1500 och 3000 kronor per timme, i undantagsfall upp till 6000 kronor i timmen.

  Vi har möjlighet att förmedla alla former av juristjänster. Det är stort fokus på familjerätt och affärsjuridik, men vi kan även hjälpa till med brottmål, skadestånd, fastighetsrätt och mycket mer.