Jurist SUNDSVALL

JuristMatch hittar bästa jurist eller advokat i Sundsvall

Behöver du anlita en jurist, familjejurist eller advokat i Sundsvall? Med JuristMatch är det enkelt. Fyll i dina kontaktuppgifter och beskriv ditt ärende i korthet så hjälper vi dig att hitta en juristbyrå eller advokatbyrå med rätt kompetens för att lösa just ditt uppdrag. I de flesta fall har du svar redan inom ett dygn på vardagar.

  Så hittar JuristMatch en passande advokat i Sundsvall

  1. Fyll i dina uppgifter i formuläret här intill. Berätta kort om vad ditt ärende gäller. Du behöver inte gå in på detaljer.
  2. JuristMatch hittar en advokat eller jurist som har rätt kompetens. Vår tjänst är helt gratis.
  3. Du får oftast svar av en advokatfirma redan inom ett dygn (på vardagar).
  4. När du pratat med en jurist bestämmer du om du vill anlita dem eller inte. Din anmälan är inte bindande.

  Advokatbyråer och juristbyråer i Sundsvall – lista

  Här nedan har vi samlat en lista med några av de främsta advokaterna och övriga jurister i Sundsvall. Listan är inte uttömmande då det kan finnas fler advokatbyråer med specialkompetens och jurister som främst har digitalt tjänsteutbud.

  Inriktning: Advokatbyrå med bred inriktning, fullservicebyrå

  Adress:

  Storgatan 54B

  852 30 Sundsvall

  Inriktning: Affärsjurist, familjejurist

  Adress:

  Bankgatan 8

  852 31 Sundsvall

  Inriktning: Bolagsjurist

  Adress:

  Kyrkogatan 16B

  852 31 Sundsvall

  Inriktning: Advokatfirma med brett serviceutbud, full service

  Adress:

  Storgatan 26

  852 30 Sundsvall

  Inriktning: Jurist med bred inriktning, fullservicebyrå

  Adress:

  Kyrkogatan 16B

  Sundsvall

  Inriktning: Familjerätt, nationell kedja

  Adress:

  Esplanaden 10

  852 32 Sundsvall

  Visste du att det kan finnas fler advokater och jurister som är verksamma i Sundsvall? Med JuristMatch kan du få kontakt med en advokatbyrå som har rätt profil för att lösa just ditt uppdrag. Använd formuläret så blir du kontaktad av en byrå som passar.

  Ska jag anlita en familjejurist, allmän jurist eller specialiserad advokat i Sundsvall?

  Valmöjligheterna är många om du vill anlita en jurist i Sundsvall. Vilken juristbyrå är bäst egentligen? Svaret på frågan är att det beror på ditt ärende. Med JuristMatch blir det genast enklare genom att vi tar på oss att hitta en advokatbyrå som matchar ditt ärende. Du slipper med andra ord själv ringa runt och undersöka med olika advokatfirmor.

  Många av de fall som vi hjälper att lösa involverar en familjejurist. De är bra på att hantera alla ärenden som rör familj, relationer, exempelvis äktenskap, skilsmässa (äktenskapsskillnad) och dödsfall. De kan assistera med bodelningsförrättare eller skiftesman vid bodelning. De kan också vara med vid bouppteckning där de kan bidra med en kompetent boutredningsman.

  Rör ditt ärende juridisk rådgivning eller hjälp kopplat till bolagsrätt är en affärsjurist lämplig. En företagsjurist kan hjälpa dig med frågor som rör generationsskifte, företagsöverlåtelser, aktieägaravtal, kompanjonsavtal och liknande. Bolagsjurister brukar även vara behjälpliga vid omstrukturering, bolagsbildning och due diligence.

  Tre saker att tänka på när du anlitar en advokat i Sundsvall

  • Ta reda på om din försäkring har täckning för juridisk hjälp. För vissa ärenden kan det gå att få ersättning genom din hemförsäkring, bilförsäkring eller olycksfallsförsäkring – alternativt företagsförsäkring om du har en sådan. Villkoren är dock strikta så du bör alltid höra med ditt försäkringsbolag först.
  • Behöver du anlita en generalist eller specialist? Vissa advokater har bred kompetens. Det kan vara det billigaste alternativet för rutinuppdrag och enklare uppdrag. Kräver ditt ärende mer kunskap och erfarenhet kan det dock löna sig att direkt anlita en specialist för att få rätt hjälp från början.
  • Ta hjälp av JuristMatch för att snabbt hitta en juristfirma som matchar ditt ärende. Vi gör jobbet så att du slipper leta.

  Vanliga frågor

  Vi hjälper dig att hitta en advokatbyrå i Sundsvall som matchar det ärende som du har. Du fyller i dina kontaktuppgifter och berättar kort om vad du behöver hjälp med. Därefter letar vi reda på en juristbyrå med rätt kompetens. Du blir sedan uppringd av en advokat eller annan jurist, oftast redan inom 24 timmar på vardagar. Du betalar inget för förmedlingen. Om du väljer att anlita den jurist som du får kontakt med betalar du ordinarie taxa.

  Inget. Tjänsten är helt gratis och det finns inga dolda kostnader.

  Varje juristbyrå har sina egna priser och timtaxan beror bland annat på typ av uppdrag, vilken specialkompetens som behövs och hur länge ditt uppdrag varar. Du får alltid reda på priset innan du eventuellt tackar ja till en tjänst. De flesta jurister i Sundsvall kostar mellan 1500 och 3000 kronor per timme. I sällsynta fall kan det kosta upp till 6000 kronor per timme.

  I de allra flesta fall blir du kontaktad av en advokat redan inom ett dygn på vardagar.

  JuristMatch hjälper dig att få kontakt med alla typer av jurister. I många fall handlar det om en familjejurist eller affärsjurist. Men vi hjälper dig gärna också om ditt ärende kräver en fastighetsjurist, skattejurist, avtalsjurist eller en advokat som specialiserat sig på brottmål, immaterialrätt, skadestånd eller annan inriktning.