Jurist TRELLEBORG

Få kontakt med bäst lämpade jurist eller advokat i Trelleborg

JuristMatch hjälper dig så att du blir kontaktad av den jurist eller advokat i Trelleborg som är bäst lämpad för att lösa just ditt uppdrag. Anmäl dig i formuläret så förmedlar vi din anmälan till den juristbyrå eller advokatbyrå som bäst matchar ditt uppdrag och som är redo att hjälpa dig direkt. Anmälan är inte bindande och tjänsten är helt gratis.

  Så hittar JuristMatch en duktig advokat i Trelleborg

  1. Du börjar med att fylla i dina kontaktuppgifter i formuläret. Dessutom beskriver du vad du vill ha hjälp med i korthet (inga känsliga detaljer behövs).
  2. JuristMatch hjälper dig att förmedla ansökan till den juristbyrå i Trelleborg som bäst matchar ditt ärende. Vi gör detta helt utan kostnad.
  3. Vi har snabb service. I de flesta fall får du svar redan inom 24 timmar (på vardagar). En advokat eller jurist kontaktar dig.
  4. Efter att du pratat med juristen vet du också vad deras tjänst kostar och kan bestämma dig för om du vill anlita dem eller inte. Du betalar ordinarie taxa till den juristfirma du eventuellt anlitar.

  Advokatbyråer och juristbyråer i Trelleborg

  Här samlar vi några av Trelleborgs främsta advokatbyråer och juristbyråer. Listan är inte helt uttömmande då det kan finnas vissa byråer med specialkompetens och jurister med enbart digitala tjänster också. Använd gärna JuristMatch för att hitta den advokatbyrå som är bäst lämpad för ditt ärende.

  Inriktning: Advokater med bred kompetens, fullservicebyrå

  Adress:

  Strandgatan 6

  231 42 Trelleborg

  Inriktning: Advokatfirma med brett tjänsteutbud, full service

  Adress:

  Strandgatan 2

  231 42 Trelleborg

  Inriktning: Familjejurist, nationell kedja

  Adress:

  Valldammsgatan 4

  231 43 Trelleborg

  Använd formuläret här på JuristMatch för att ha möjlighet att få kontakt med fler advokatbyråer med rätt kompetens och som är redo att ta sig an ditt ärende direkt.

  Vad är bäst – familjejurist, specialiserad advokat eller jurist med bred inriktning?

  Varje ärende är unikt. Det är därför inte alltid helt lätt att veta vilken typ av jurist eller advokat som är bäst på att lösa en viss uppgift. En vanlig fråga är om det är bäst att anlita en familjejurist, en advokat med specialisering eller en juristbyrå med bred kompetens. Svaret beror helt och hållet på ditt ärende och det är här JuristMatch kommer in i bilden. Tack vare vår långa erfarenhet inom branschen är vi bra på att avgöra vilken typ av jurist som är lämpad för ditt uppdrag i Trelleborg.

  Ofta är det en familjejurist som behövs. De är duktiga på ärenden som rör familjerätt och här handlar det ofta om juridiska frågor kring äktenskap, skilsmässa, relationer och dödsfall.

  En familjeadvokat kan till exempel bistå vid äktenskapsskillnad, bodelning och vårdnadstvist. De kan förbereda ett välskrivet äktenskapsförord ifall ni exempelvis vill att viss egendom ska vara enskild. Vid dödsfall kan de hjälpa till med frågor som rör arv, testamente och bouppteckning. Familjejurister kan även hjälpa med en boutredningsman eller bodelningsförrättare.

  För frågor kring affärsjuridik och affärsrätt och vissa former av avtalsjuridik är det en affärsjurist som behövs. De har tjänster i samband med en företagsöverlåtelse, due diligence och generationsskifte samt andra frågor som har med bolagsrätt att göra. En bolagsjurist (eller företagsjurist som de också kallas) kan även hjälpa dig med att författa ett välskrivet aktieägaravtal, kompanjonsavtal, samarbetsavtal eller andra former av avtal.

  Tre saker att tänka på när du anlitar en advokat i Trelleborg

  • Ta reda på om någon av dina försäkringar ger dig rätt till ersättning för juridisk rådgivning. Bland annat hemförsäkringar, fordonsförsäkringar, företagsförsäkringar och olycksfallsförsäkringar kan ge rätt till juridisk hjälp men det beror helt och hållet på vad saken gäller.
  • Vilken typ av jurist behöver du – generalist eller specialist? En generalist kan vara billigare per timme och det räcker i många av fallen. Men har du ett lite mer specifikt ärende kan det löna sig att anlita en specialist på en gång.
  • Ta hjälp av gratistjänsten JuristMatch för att själv slippa leta efter bästa juristbyrå i Trelleborg. Vi gör det jobbet åt dig så att du får direktkontakt med en advokatfirma med rätt kompetens och som är redo att lösa ditt ärende direkt.

  Vanliga frågor

  JuristMatch är en tjänst som matchar ditt behov av juristhjälp med en advokatbyrå eller juristbyrå som har helt rätt kompetens för ditt ärende. Du fyller i dina kontaktuppgifter och beskriver ditt ärende i korthet så blir du kontaktad av en kvalificerad jurist, vanligtvis redan inom 24 timmar på vardagar.

  Ja. Det kostar inget att använda vår tjänst, oavsett om du bestämmer dig för att anlita en juristfirma eller inte. Det finns inte heller några dolda kostnader.

  Efter att du skickat in din anmälan sätter vi igång och letar efter den advokatbyrå som har den bäst matchande kompetensen direkt. Du kan i de flesta fall förvänta dig svar från en jurist redan inom ett dygn på vardagar.

  Arvodet för jurister varierar, bland annat beroende på hur långt uppdraget är, dess art och eventuella krav på spetskunskap. Ofta är priset mellan 1500 och 3000 kronor per timme. I vissa undantagsfall kan det vara upp till 6000 kronor per timme, men det är inte så vanligt. Du får reda på gällande taxa i samband med ditt första samtal med en advokatbyrå.

  Vi samarbetar med jurister och advokater med kompetens inom alla juridiska verksamhetsområden. Många uppdrag handlar om familjerätt och affärsjuridik, men det går utmärkt att hitta en jurist som kan hjälpa vid brottmål eller frågor kring skadestånd. Vi kan också hjälpa dig att få kontakt med en fastighetsjurist, avtalsjurist, skattejurist eller varumärkesjurist – bara för att ge några exempel.