Jurist TROLLHÄTTAN

Vi hjälper dig hitta bäst jurist eller advokat i Trollhättan

JuristMatch är tjänsten för dig som snabbt vill få kontakt med en familjejurist, advokat eller jurist i Trollhättan som har rätt kompetens för att lösa just ditt ärende. Fyll i formuläret så matchar vi dig med lämpligaste advokatbyrå eller juristbyrå. Tjänsten är gratis och din anmälan är inte bindande. I de flesta fall kan du förvänta dig svar redan inom ett dygn på vardagar.





  Så hittar du en bra advokat i Trollhättan

  1. Fyll i dina uppgifter i formuläret. Du behöver ange dina kontaktuppgifter och kortfattat beskriva vad ditt ärende handlar om.
  2. Vi använder informationen för att matcha ihop dig med en juristbyrå med rätt kompetens i Trollhättan.
  3. Svaret kommer snabbt – redan inom 24 timmar (vardagar) kan du förvänta dig kontakt med en kvalificerad advokat.
  4. När du blivit kontaktad bestämmer du dig för om du vill anlita advokatbyrån eller inte. Du betalar ingen avgift till oss.

  Framstående advokatbyråer och juristbyråer i Trollhättan

  Vi samlar här några av Trollhättans främsta juristbyråer och advokatbyråer. Utöver dessa kan det finnas fler specialiserade advokater och jurister som främst erbjuder digitala tjänster. Använd JuristMatch för att hitta den byrå som passar dina behov bäst.

  Inriktning: Advokatbyrå med generell inriktning, fullservice

  Adress:

  Torggatan 5

  461 34 Trollhättan

  Inriktning: Advokater med brett tjänsteutbud, full service

  Adress:

  Nohabgatan 12C

  Innovatum byggnad 31

  461 53 Trollhättan

  Inriktning: Familjejurist

  Adress:

  Kungsgatan 18

  461 31 Trollhättan

  Inriktning: Juristfirma med bred inriktning, fullservice

  Adress:

  Spannmålsgatan 13

  461 30 Trollhättan

  Inriktning: Familjejurist, nationell kedja

  Adress:

  Kungsgatan 22

  461 30 Trollhättan

  Inriktning: Advokat med generell inriktning, fullservicebyrå

  Adress:

  Järnvägsgatan 20

  461 31 Trollhättan

  Listan här ovanför är inte helt uttömmande. Det kan finnas fler specialiserade advokater samt juristbyråer som har ett digitalt tjänsteutbud. Använd formuläret så matchar vi ditt ärende med den jurist som är bäst lämpad att lösa din uppgift.

  Vad ska jag välja – familjejurist, specialiserad advokat eller generalist?

  Som du kan se finns det ett flertal juristbyråer och advokatbyråer som är verksamma i Trollhättan. Är det en familjejurist, jurist med brett serviceutbud (även kallad generalist) eller en advokat med spetskompetens som är rätt val?

  Det beror helt och hållet på ditt ärende och det är här du kan ha nytta av att använda JuristMatch. Vi tittar på ditt ärende och bedömer vilken eller vilka advokatfirmor som är bäst lämpade att utföra ditt uppdrag. Därefter får du kontakt med en advokat som är redo att sätta igång med uppgiften, oftast omgående.

  Ofta är det en familjejurist som behövs. Så brukar det vara om ditt ärende rör familjerätt med frågor kring äktenskap, skilsmässa (äktenskapsskillnad), arv, bodelning, bouppteckning och liknande. De kan förse dig med en boutredningsman eller bodelningsförrättare till exempel.

  Det är också vanligt att anlita en affärsjurist i Trollhättan. Bolagsjurist eller företagsjurist är andra namn för denna befattning. Aktieägaravtal, kompanjonsavtal, företagsöverlåtelser och generationsskifte är sådant som du hittar inom bolagsrätt, bara för att ge några exempel. En bolagsjurist kan ibland även bistå vid en due diligence och erbjuda juridisk rådgivning kring skatter (skatterätt).

  Tre saker att tänka på när du anlitar en advokat i Trollhättan

  • Ta reda på om någon av dina försäkringar kan ge ersättning för juridisk hjälp. Det finns ofta skydd genom hemförsäkringar, fordonsförsäkringar, företagsförsäkringar och olycksfallsförsäkringar. Det beror dock helt och hållet på vad ärendet gäller. Fråga ditt försäkringsbolag!
  • Behöver du en generalist eller specialist? Det är inte säkert att det (oftast) högre priset hos en specialist blir dyrare i slutändan. Kräver ditt ärende kunskapen och erfarenheten hos en specialiserad advokatfirma kan det löna sig att gå till en specialist direkt.
  • Ta hjälp av JuristMatch.se för att snabbt hitta den jurist eller advokat som är bäst lämpad att utföra just ditt uppdrag i Trollhättan.

  Vanliga frågor

  JuristMatch.se är en gratistjänst som matchar ditt ärende med en juristbyrå eller advokatbyrå i Trollhättan som har helt rätt profil för att kunna utföra ditt uppdrag på bästa möjliga sätt. Du fyller i dina uppgifter så blir du kontaktad av en advokat – ofta redan inom 24 timmar på vardagar.

  JuristMatch är helt gratis att använda. Det finns inga dolda avgifter.

  Priset är individuellt för varje juristbyrå och det varierar beroende på uppdragets längd, art och vilka krav på specialkunskap som finns. Många jurister tar mellan 1500 och 3000 kronor per timme i Trollhättan. I vissa fall uppåt 6000 kronor i timmen men det är ovanligt. Den advokat som kontaktar dig berättar vad priset är så att du har möjlighet att ta ställning till erbjudandet.

  I de flesta fall har du ett svar och får prata med en advokat redan inom ett dygn på vardagar.

  Vi jobbar med alla sorters advokater och jurister. Ofta är det en familjejurist eller affärsjurist som behövs, men vi hjälper dig även om du har behov av en fastighetsjurist, skattejurist, avtalsjurist eller om ditt ärende rör brottmål, skadestånd eller annat.