Jurist UDDEVALLA

Vi hjälper dig att hitta en passande jurist eller advokat i Uddevalla

JuristMatch är en tjänst för att – helt gratis – få kontakt med en kvalificerad advokat, familjejurist eller jurist i Uddevalla. Du behöver bara fylla i formuläret så hjälper vi dig att få kontakt med en advokatbyrå eller juristbyrå som har rätt kompetens för just ditt ärende. På vardagar har du svar oftast redan inom 24 timmar. Anmälan är inte bindande.

  Så gör vi för att hitta en bra advokat i Uddevalla

  1. Du börjar med att fylla i formuläret. Ange dina kontaktuppgifter och beskriv kortfattat vad du behöver hjälp med.
  2. JuristMatch använder sitt breda nätverk av jurister för att hitta en advokatbyrå som har rätt kompetensprofil för att lösa ditt ärende.
  3. Redan inom ett dygn (på vardagar) kan du i de flesta fall förvänta dig att bli kontaktad av en passande juristbyrå.
  4. När du pratar med en jurist får du också reda på vad deras timtaxa är. Du förbinder dig inte till något genom anmälan här på JuristMatch och vår tjänst är helt gratis.

  Vilka advokatbyråer och juristbyråer finns i Uddevalla?

  Här nedan hittar du några av de främsta advokaterna och juristerna som erbjuder tjänster i Uddevalla. Listan är inte helt uttömmande då det kan finnas advokater med specialisering och jurister som i första hand erbjuder digitala tjänster. Använd JuristMatch så matchar vi dig med rätt jurist!

  Inriktning: Advokatbyrå med brett serviceutbud, fullservicebyrå

  Adress:

  Kungsgatan 7

  451 30 Uddevalla

  Inriktning: Advokater med generell inriktning, fullservice

  Adress:

  Agnebergsgatan 2

  451 30 Uddevalla

  Inriktning: Fastighetsjurist

  Adress:

  Museigatan 2

  451 50 Uddevalla

  Inriktning: Familjejurist, nationell kedja

  Adress:

  Södra Hamngatan 12

  451 40 Uddevalla

  Inriktning: Familjerätt, nationell kedja

  Adress:

  Norrtullsgatan 3

  451 31 Uddevalla

  Listan är inte uttömmande. Det kan finnas ytterligare advokater och jurister med verksamhet i Uddevalla. Dels finns advokater som är verksamma inom en smal nisch, dels jurister med ett digitalt tjänsteutbud. Använd vårt formulär så hjälper vi dig att få kontakt med en advokatbyrå som har rätt profil.

  Ska man anlita en allmän jurist, specialiserad advokat eller familjejurist?

  Som du kan se är listan med jurister i Uddevalla omfattande. Hur vet man vilken advokatfirma som är bäst? Det är helt och hållet beroende på ditt ärende. Det är därför du kan ha stor nytta av att använda JuristMatch. Med vår tjänst slipper du själv kontakta olika byråer för att jämföra dem och höra om de kan lösa ditt ärende – det jobbet gör vi åt dig.

  Är ditt ärende angående familjerätt såsom äktenskap, äktenskapsförord, äktenskapsskillnad (skilsmässa)? Eller rör det frågor kring arv, bodelning eller bouppteckning? Då är det sannolikt en familjejurist du behöver. De hjälper bland annat till med en boutredningsman eller bodelningsförrättare.

  Ifall du behöver juridisk rådgivning eller hjälp i frågor som rör affärsrätt, affärsjuridik eller skatterätt är det en affärsjurist (bolagsjurist) som är bäst lämpad för uppdraget. En företagsjurist, som det också heter, kan bland annat hjälpa dig med aktieägaravtal, kompanjonsavtal, generationsskifte, due diligence, företagsöverlåtelser och annat som har med bolagsrätt att göra.

  Tänk på detta när du anlitar en jurist i Uddevalla

  • Har du en försäkring? Ibland kan det finnas möjlighet att få juristhjälp genom en hemförsäkring, olycksfallsförsäkring, fordonsförsäkring eller företagsförsäkring om du har en sådan. Villkoren är ofta strikta, men det kan löna sig att kolla med försäkringsbolaget så kanske du kan få ersättning för juristkostnaderna.
  • Behöver du anlita en specialist eller räcker en generalist? Är ditt ärende av allmän natur kan det räcka med en generalist. De är i allmänhet duktiga jurister, men kräver ditt ärende specialkunskap kan det löna sig att ta hjälp av en specialiserad advokat istället.
  • Dra nytta av fördelarna med att använda JuristMatch när du söker en jurist i Uddevalla. Vi hittar den juristfirma som bäst matchar ditt ärende.

  Vanliga frågor

  JuristMatch är tjänsten för dig som snabbt vill få den juridiska hjälp du behöver i Uddevalla. Istället för att du själv ska kontakta olika juristbyråer och gissa vilken som är bäst gör vi jobbet åt dig. Du blir uppringd av en passande advokat som är redo att ta sig an ditt uppdrag, oftast redan inom ett dygn på vardagar.

  Det är gratis. Vi tar inte ut några avgifter av våra användare, varken direkt eller indirekt.

  Priset sätter varje juristbyrå för sig. Du får givetvis reda på priset innan du eventuellt väljer att acceptera ett erbjudande. I de flesta fall rör det sig om 1500 – 3000 kronor i timmen. I vissa speciella fall kan det kosta uppåt 6000 kronor per timme.

  Vi behandlar din ansökan direkt när den kommer och du kan förvänta dig kontakt med en juristbyrå omgående. Ofta har du svar inom ett dygn (på vardagar).

  Vi förmedlar alla slags jurister och advokater. Ofta handlar det om en familjejurist eller affärsjurist, men de advokatfirmor som finns i Uddevalla har även kompetens inom fastighetsrätt, brottmål, skadestånd, immaterialrätt och avtalsrätt – bara för att nämna några exempel.