Jurist Uppsala

Hitta en jurist eller advokat i Uppsala

Med JuristMatch.se kommer du lätt i kontakt med en duktig advokat, familjejurist eller jurist i Uppsala. Du behöver bara fylla i dina uppgifter i formuläret så hjälper vi dig att hitta en kompetent advokatbyrå eller juristbyrå. Anmälan är inte bindande och som regel får du svar inom ett dygn på vardagar.

  Så fungerar det

  1. Fyll i formuläret och berätta vilken typ av juridisk rådgivning eller hjälp du behöver.
  2. Vi förmedlar informationen till de bästa juristerna i Uppsala
  3. Du får svar snabbt – ofta inom 24 timmar på vardagar. Det är helt gratis att använda tjänsten.
  4. Anmälan är inte bindande och du bestämmer själv om du vill anlita den eller de jurister som kontaktar dig.

  Advokatbyråer och juristbyråer i Uppsala

  Här hittar du några av de främsta advokatbyråerna och juristbyråerna i Uppsala.

  Jonas Petterson advokat Uppsala

  Jonas Pettersson

  Konrad Advokater

  Telefon: +46 703 33 15 50

  E-post: jonas.pettersson@konradadvokater.se

  Inriktning: Affärsjuridik

  Adress:

  Dragarbrunnsgatan 36 C

  753 20 Uppsala

  Inriktning: Affärsjurist

  Adress:

  Besöksadress

  Östra Ågatan 37

  Uppsala

  Inriktning: Affärsrätt

  Adress:

  Kungsgatan 62

  753 41 Uppsala

  Inriktning: Affärsjuridik

  Adress:

  Vaksalagatan 10

  753 20 Uppsala

  Inriktning: Advokater (generalister), fullservicebyrå

  Adress:

  Svartbäcksgatan 1B

  753 20 Uppsala

  Inriktning: Familjerätt (nationell kedja)

  Adress Svartbäcksgatan:

  Svartbäcksgatan 5

  753 20 Uppsala

  Adress Väderkvarnsgatan:

  Väderkvarnsgatan 17C

  753 29 Uppsala

  Inriktning: Familjejuridik (nationell kedja)

  Adress:

  Vaksalagatan 2

  753 20 Uppsala

  I Uppsala finns även fler duktiga jurister och advokater, bland annat sådana med särskild kompetens. Det finns dessutom jurister som erbjuder sina tjänster digitalt. Om du fyller i formuläret hjälper vi dig att snabbt komma i kontakt med en passande jurist eller advokat.

  Hitta en familjejurist, jurist eller advokat i Uppsala

  Med JuristMatch.se är det lätt komma i kontakt med en kvalificerad advokatbyrå eller jurist i Uppsala. Vissa juristbyråer är generalister som kan bistå med det mesta. Andra är specialister, vilket är bra om du har ett specifikt ärende som kräver spetskompetens.

  I vårt kontaktnät finns många juristbyråer som specialiserat sig på familjerätt. De kan bland annat hjälpa dig med bodelning vid dödsfall eller skilsmässa (äktenskapsskillnad), bouppteckning och äktenskapsförord.

  Bland våra samarbetspartners finns också flera advokatbyråer med fokus på bolagsrätt och affärsjuridik. Bland deras kompetenser finns bland annat generationsskifte, företagsöverlåtelser, kompanjonsavtal, aktieägaravtal, immaterialrätt, due diligence och marknadsrätt.Du kan även hitta en juristbyrå i Uppsala med kompetens inom brottmål, skadestånd, fastighetsrätt, skatterätt – och mycket mer.

  Tänk på detta då du ska anlita en advokat eller jurist

  • Undersök med ditt försäkringsbolag. Ibland täcker din försäkring kostnader som uppstår om du behöver hjälp av en advokatfirma eller juristbyrå.
  • Fundera på om du behöver en specialist eller om det räcker med en generalist. För enklare ärenden blir det oftast billigare med en generalist.
  • Använd JuristMatch.se för att bli kontaktad av en eller flera lämpade jurister eller advokater som kan hjälpa dig att lösa ditt ärende.

  Vanliga frågor

  JuristMatch.se är en tjänst för att komma i kontakt med en advokat eller jurist i Uppsala. Vi har ett stort antal kontakter bland advokatbyråer och juristbyråer vilket gör att vi enkelt kan hitta en byrå som passar dina behov. Fyll i formuläret så får du oftast svar inom 24 timmar på vardagar. Tjänsten är helt gratis att använda och den är inte bindande.

  JuristMatch.se samarbetar med alla slags jurister. Genom att använda denna tjänst kan du exempelvis komma i kontakt med en familjejurist, advokat, affärsjurist, företagsjurist / bolagsjurist, boutredningsman eller bodelningsförrättare.

  Inget! Det är helt gratis att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till att anlita en juristbyrå eller advokatbyrå.

  Taxan för en advokat eller jurist i Uppsala varierar från runt 1500 till 6000 kronor i timmen. Exakt vad det kostar beror på uppdragets art, längt och vilken advokatbyrå eller juristbyrå du väljer.

  Efter att du skickat in formuläret brukar det inte dröja mer än 24 timmar på vardagar innan en kvalificerad advokatfirma eller juristfirma kontaktar dig.