Jurist VARBERG

Hitta bästa jurist eller advokat i Varberg med JuristMatch

Vi hjälper dig att få kontakt med den jurist, familjejurist eller advokat i Varberg som är bäst lämpad att utföra just ditt ärende. Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret och berätta kort om vad du behöver hjälp med så sätter vi dig i kontakt med en juristbyrå eller advokatbyrå med rätt kompetensprofil. Anmälan är gratis, ej bindande och du har oftast svar redan inom 24 timmar på vardagar.

  Vad önskar du hjälp med?

  Så hittar JuristMatch en passande advokat i Varberg

  1. Du börjar med att fylla i formuläret härintill. Ange kontaktuppgifter och beskriv kortfattat vad ditt ärende gäller. Du behöver inte gå in på detaljer.
  2. Vi använder denna information för att hitta en advokatbyrå i Varberg som har lämplig kunskaps- och erfarenhetsprofil för ditt ärende.
  3. I de flesta fall blir du kontaktad redan inom ett dygn (på vardagar). Du blir uppringd av en juristfirma som förklarar hur de kan lösa ditt uppdrag.
  4. Efter din första kontakt med en advokat bestämmer du dig för om du vill anlita dem eller inte. Din anmälan via JuristMatch.se är inte bindande och den är helt gratis.

  Juristbyråer och advokatbyråer i Varberg – lista

  Undrar du vilka jurister och advokater som finns i Varberg? Här nedan hittar du de främsta. Det kan dock finnas fler, exempelvis sådana med särskild inriktning. Använd formuläret så hjälper vi dig att få kontakt med en advokatbyrå med rätt profil.

  Inriktning: Advokatbyrå med bred serviceinriktning, fullservicebyrå

  Adress:

  Birger Svenssons väg 16E

  432 40 Varberg

  Inriktning: Advokatfirma med generalister / full service

  Adress:

  Västra Vallgatan 7

  432 45 Varberg

  Inriktning: Advokater med bred inriktning, fullservicebyrå

  Adress:

  Borgmästaregatan 12

  432 41 Varberg

  Inriktning: Familjejurist (nationell täckning)

  Adress:

  Bäckgatan 16-18

  432 44 Varberg

  Inriktning: Advokat med brett utbud av tjänster, full service

  Adress:

  Norrgatan 16

  432 41 Varberg

  Det kan finnas fler advokater och jurister med särskild inriktning och de som primärt erbjuder digitala tjänster (online).  Använd formuläret här på JuristMatch så hjälper vi dig att bli matchad med en advokatfirma med rätt kompetens.

  Vad är bäst – familjejurist, allmän jurist eller specialiserad advokat i Varberg?

  JuristMatch hjälper dig att hitta en juristbyrå som matchar dina behov. Det kan annars vara svårt att veta exakt vilken typ av jurist om är bäst lämpad att utföra ett visst uppdrag. När du använder dig av vår tjänst slipper du själv ringa runt och prata med olika byråer. Vi gör det jobbet åt dig.

  Det finns ett antal olika juristbyråer i Varberg. Om ditt ärende rör äktenskapsfrågor som exempelvis äktenskapsförord, äktenskapsskillnad (skilsmässa) eller bodelning / bodelningsförrättare är det en familjejurist som oftast är mest lämpad. De hanterar även ärenden kring dödsfall och arv och kan förse dig med en boutredningsman för att hjälpa till med bouppteckning med mera.

  När ditt ärende rör företagsfrågor handlar det sannolikt om affärsjuridik eller bolagsrätt. En så kallad affärsjurist eller bolagsjurist kan hjälpa dig med frågor som rör aktieägaravtal, kompanjonsavtal, sekretessavtal och andra typer av avtal för företag. De kan också bistå med due diligence inför en företagsöverlåtelse, tjänster i samband med företagsfusion, omstrukturering eller generationsskifte. 

  Tre saker som är bra att tänka på när du anlitar en jurist i Varberg

  • Se om du har en försäkring som täcker dina advokatkostnader. Under vissa specifika omständigheter kan det hända att någon av dina försäkringar ger dig rätt till juridisk rådgivning eller juridisk hjälp. Undersök med ditt försäkringsbolag!
  • Ska du anlita en generalist eller specialist i Varberg? Priset per timme kan skilja sig mellan olika advokater. En generalist klarar de flesta rutinärenden och vanligare former av uppdrag. Krävs spetskompetens är det oftast förmånligare, trots det högre timpriset, att anlita en specialist.
  • Dra nytta av gratistjänsten JuristMatch.se för att få kontakt med den bäst lämpade advokatbyrån i Varberg. Du slipper leta och får hjälp nästan direkt.

  Vanliga frågor

  JuristMatch.se är en tjänst som helt gratis matchar ditt ärende med en jurist eller advokat med rätt kompetensprofil. Du beskriver kort ditt ärende så förmedlar vi kontakten till en advokatbyrå eller juristbyrå som passar. Du blir som regel kontaktad redan inom 24 timmar på vardagar.

  Att använda JuristMatch är helt gratis.

  Priset för advokater varierar i Varberg. Många gånger handlar det om 1500–3000 kronor per timme, men du behöver inte alltid betala för en hel timme. Vissa jurister kostar uppåt 6000 kronor per timme, men det hör till ovanligheterna.

  Vi bearbetar din förfrågan direkt. I de flesta fall har du svar redan inom 24 timmar på vardagar.

  JuristMatch kan hitta en passande jurist oavsett verksamhetsområde. Många ärenden handlar om att hitta en bra familjeadvokat eller företagsjurist. Men du kan även anlita oss för att få kontakt med en avtalsjurist, skattejurist, fastighetsjurist eller för frågor rörande skadeståndsrätt eller brottmål.