Jurist VÄRNAMO

Hitta en passande advokat eller jurist i Värnamo

JuristMatch.se hjälper dig att få kontakt med den familjejurist, advokat eller jurist som är bäst lämpad att lösa ditt ärende i Värnamo. Lämna dina kontaktuppgifter i formuläret så blir du kontaktad av en advokatbyrå eller juristbyrå med rätt kompetens för ditt uppdrag. Det är helt gratis att använda JuristMatch och din anmälan är inte bindande.

  Vad önskar du hjälp med?

  Så hittar JuristMatch en passande advokat i Värnamo

  1. Börja med att fylla i formuläret. Fyll i namn och kontaktuppgifter samt en kort beskrivning om vad ditt ärende gäller. Du behöver inte lämna känsliga uppgifter här.
  2. JuristMatch förmedlar informationen till den juristfirma som har bäst kompetens för ditt uppdrag i Värnamo. Detta är helt gratis för dig.
  3. Du blir uppringd av en jurist, oftast redan inom 24 timmar på vardagar.
  4. Under ditt samtal med en advokat får du reda på vad deras tjänst kostar. Du bestämmer dig då för om du vill anlita dem eller inte. Din anmälan via JuristMatch är givetvis inte bindande.

  Advokatbyråer och juristbyråer som är verksamma i Värnamo

  Här har vi samlat de advokater och jurister som erbjuder tjänster i Värnamo. Listan är inte uttömmande då det kan finnas advokatbyråer med särskild kompetens och juristbyråer som har digitala tjänster också. När du använder JuristMatch hjälper vi dig att få kontakt med den jurist som är bäst lämpad för just ditt uppdrag.

  Inriktning: Advokatfirma med brett serviceutbud, fullservice

  Adress:

  Storgatan 26

  331 37 Värnamo

  Inriktning: Advokatbyrå med brett tjänsteutbud, full service

  Adress:

  Järnvägsgatan 3

  331 30 Värnamo

  Behöver du hjälp av en jurist med annan kompetens än vad som visas i listan här ovanför? Anmäl dig via formuläret så hjälper vi dig att hitta en advokatbyrå som har exakt den kunskap och erfarenhet som behövs för att klara av ditt uppdrag.

  Typ av hjälp – specialiserad advokat, generalist eller familjejurist?

  Det kan upplevas som svårt att veta exakt vilken slags jurist som är bäst att anlita. Ska du ta hjälp av en familjejurist, specialiserad advokat eller en generalist? Det vet vi på JuristMatch. Vi använder vår långa erfarenhet för att matcha dig med en advokatbyrå som har rätt kompetensprofil för ditt ärende i Värnamo.

  Många gånger handlar det om att hitta en familjejurist. De brukar vara ett bra val för juridiska ärenden som rör relationer och familjen. Exempelvis giftermål, skilsmässa och dödfall. En familjeadvokat kan bistå med boutredningsman vid bouppteckning eller en bodelningsförrättare vid bodelning. De kan hantera frågor kring arv, äktenskapsskillnad och vårdnadstvist – bara för att ge några exempel.

  För företagare och juridiska ärenden som rör bolag, affärssamarbeten och bolagsrätt är en affärsjurist ofta rätt val. En bolagsjurist eller företagsjurist som de också kallas kan utforma aktieägaravtal, kompanjonsavtal och andra avtal. De bistår vid och inför företagsöverlåtelser exempelvis med due diligence och rättexpertis, eller i samband med generationsskifte.

  Tänk på detta när du anlitar en advokat i Värnamo

  • Kan du få ersättning från en försäkring? I vissa lägen kan exempelvis en hemförsäkring, fordonsförsäkring, olycksfallsförsäkring eller företagsförsäkring ge viss ersättning för juridisk rådgivning. Kontrollera gärna med ditt försäkringsbolag så att du vet.
  • Räcker en generalist eller behövs en specialiserad advokat? Priset kan förstås skilja sig men är ditt ärende ovanligt eller kräver specialkompetens kan det löna sig att anlita en expert direkt.
  • Ta hjälp av JuristMatch för att snabbt bli ihopkopplad med en duktig advokat som har rätt kompetens för att lösa just ditt ärende i Värnamo.

  Vanliga frågor

  Vi ser till så att du får den juridiska hjälp du behöver. Du får tillgång till rätt expertis direkt och du slipper lägga tid på att leta och jämföra juristbyråer. Fyll i formuläret och beskriv ditt ärende så får du kontakt med en kvalificerad advokatbyrå i Värnamo, oftast redan inom ett dygn på vardagar.

  Inget. Det är helt gratis att använda tjänsten JuristMatch. Du betalar inget till oss, varken direkt eller indirekt.

  Vi handlägger ditt ärende så snart det kommer in. På vardagar kan du i de flesta fall förvänta dig svar redan inom 24 timmar.

  Priset du betalar beror bland annat på typ av uppdrag, krav på spetskompetens och hur länge uppdraget varar. Varje juristbyrå har sin egen prislista. Du betalar ordinarie pris för en advokat eller jurist i Värnamo. Ofta är timtaxan mellan 1500 och 3000 kronor. I undantagsfall uppåt 6000 kronor, men det hör till ovanligheterna. Du får alltid reda på priset i förväg.

  Vi arbetar med alla typer av jurister och advokater. Många ärenden rör familjerätt eller affärsjuridik. Men det går även att få hjälp med ärenden som rör exempelvis skadestånd, brottmål, immaterialrätt, avtalsrätt eller fastighetsrätt.