Jurist VÄSTERÅS

Få kontakt med en advokat eller jurist i Västerås – med rätt kompetens

JuristMatch hjälper dig att få kontakt med en jurist, familjejurist eller advokat i Västerås som har exakt rätt kompetens för att lösa din uppgift. Använd formuläret så ser vi till att en juristbyrå eller advokatbyrå med rätt kunskapsprofil kontaktar dig omgående. På vardagar har du oftast har du svar redan inom 24 timmar. Tjänsten är gratis och anmälan är inte bindande.

  Så får du kontakt med en kunnig advokat i Västerås

  1. Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret. Beskriv kortfattat vad ditt ärende handlar om. Du behöver inte gå in på detaljnivå.
  2. JuristMatch förmedlar din förfrågan till en juristbyrå med rätt kompetens i Västerås.
  3. I de flesta fall har du svar från en advokat redan inom 24 timmar (på vardagar). Anmälan är 100% gratis.
  4. Först när du haft en första kontakt med en advokatbyrå bestämmer du dig för om du ska anlita byrån eller inte.

  Lista med juristbyråer och advokatbyråer i Västerås

  Här nedan hittar du några av Västerås främsta juristbyråer och advokatbyråer. Men använd gärna JuristMatch istället för att själv kontakta olika byråer. Det kan nämligen finnas fler jurister, speciellt sådana med specialkompetens.

  Inriktning: Advokatbyrå med brett tjänsteutbud, fullservicebyrå

  Adress:

  Sigurdsgatan 23

  721 30 Västerås

  Inriktning: Advokater med bred inriktning, full service

  Adress:

  Sturegatan 9A

  722 13 Västerås

  Inriktning: Advokatfirma med bred inriktning, fullservicebyrå

  Adress:

  Stora Gatan 42

  722 12 Västerås

  Inriktning: Advokater med generell inriktning, fullservicebyrå

  Adress:

  Hantverkargatan 2B

  722 12 Västerås

  Inriktning: Familjejurist

  Adress (OBS – ingen besöksadress i Västerås):

  Scheelegatan 5, 1 tr

  112 23 Stockholm

  Inriktning: Familjerätt, nationell kedja

  Adress:

  Kopparbergsvägen 10

  722 15 Västerås

  Det kan finnas fler advokater och jurister som erbjuder sina tjänster i Västerås, speciellt de som har särskild specialisering och de som erbjuder sina tjänster digitalt. Fyll i formuläret så hjälper vi dig att få kontakt med en advokatbyrå som matchar profilen på ditt ärende.

  Anlita en specialiserad advokat, familjejurist eller allmän jurist i Västerås?

  Det finns ett stort utbud av jurister i Västerås. Hur vet man vilken advokatbyrå som är bäst? Det beror på ditt ärende. Ibland räcker det med en generalist. Andra gånger blir det mer effektivt att anlita en specialist direkt. JuristMatch hjälper dig att få kontakt med en juristfirma som har rätt kunskapsprofil.

  Många av våra användare söker en familjejurist. Det är en jurist med specialisering inom familjerätt. Rör ditt ärende äktenskap, skilsmässa (eller äktenskapsskillnad som det heter på fackspråk) eller dödsfall kan en familjeadvokat vara till stor nytta. Du kan få hjälp med bodelning, bland annat genom en bodelningsförrättare eller bouppteckning med hjälp av en boutredningsman eller skiftesman. En familjejurist kan också ordna med äktenskapsförord och bistå vid vårdnadstvist.

  Du kan anlita en affärsjurist (bolagsjurist) om du behöver hjälp med frågor kring bolagsrätt. Hit hör bland annat generationsskiften och företagsöverlåtelser. Due diligence och patentfrågor är andra exempel. En företagsjurist kan även bistå om du behöver skapa ett aktieägaravtal, kompanjonsavtal, sekretessavtal eller andra typer av avtal.

  Tre saker att fundera på när du tänker anlita en advokat i Västerås

  • Försäkrad? Under vissa omständigheter kan det gå att få ersättning för juridisk hjälp via din hemförsäkring, olycksfallsförsäkring, bilförsäkring eller företagsförsäkring. Villkoren är dock ofta strikta så du bör kontrollera med ditt försäkringsbolag i förväg.
  • Räcker det verkligen med en generalist? En advokatbyrå med brett tjänsteutbud kan räcka ibland och det kan bli billigare än att anlita en specialist – ifall ditt ärende är av mer generell natur. Har du ett specifikt ärende kan det löna sig att anlita en specialiserad jurist direkt.
  • Dra nytta av fördelarna med att använda JuristMatch.se. Du slipper ringar runt och be om erbjudanden från olika advokatbyråer. Vi gör jobbet åt dig och ser till så att du får kontakt med den juristbyrå som bäst matchar ditt ärende.

  Vanliga frågor

  Vi är en gratistjänst som finns till för att du lättare ska få kontakt med en jurist som har en kompetensprofil som matchar dit ärende fullt ut. Det spar dig tid då du själv slipper ta kontakt med olika juristbyråer. Inom 24 timmar får du svar från en advokatbyrå som har rätt inriktning, erfarenhet och kunskap för ditt uppdrag.

  Inget. Vår tjänst är gratis. Vi tar inte ut någon avgift – varken vid ansökan eller om du bestämmer dig för att anlita en advokatfirma.

  Priset varierar. Innan du bestämmer dig för en advokatbyrå får du reda på vad det kommer att kosta. Priset är ofta mellan 1500 och 3000 kronor per timme. I vissa fall kan det kosta uppåt 6000 kronor per timme, men det är ovanligt.

  Det går fort. I de allra flesta fall kan du räkna med att ha fått kontakt med en kvalificerad advokatbyrå redan inom 24 timmar (på vardagar).

  JuristMatch jobbar med att förmedla juridisk rådgivning och hjälp inom samtliga rättsområden. Många ärenden rör familjerätt eller affärsjuridik, men du kan även få hjälp med skadestånd, fastighetsrätt, brottmål, avtalsrätt och mycket mer.